Lovačko krštenje u LU Fazan Drnje

Napisao  Ponedjeljak, 29 Studeni 2010 03:31
lov.krstenje-Drnje-002-120.jpg

DRNJE (kod Koprivnice) – dana 28.11.2010. godine lovci LUFazan Drnje imali su razloga za lovačko krštenje – naime mladi lovac TomislavSabolić nakon niza «prekršaja» u lovu morao je primiti čin lovačkogkrštenja  da mu se izbrišu «grijesi» .

Pošto je časni sud ( u privitku fotografije ) izrekao«teške» optužbe prišlo se izvršenju «kazne»( u privitku fotografije) jer nemože se okončati čin ako se «pravda» ne izvrši.

Nakon obavljenog krštenja mladi lovac Tomislav je počastiosve nazočne lovce sa nezaobilaznim paprikašem te ićem i pićem, a lovci suostali u druženju uz muziku do kasnih večernjih sati. 

DRNJE (kod Koprivnice) – dana 28.11.2010. godine lovci LU Fazan Drnje imali su razloga za lovačko krštenje – naime mladi lovac Tomislav Sabolić nakon niza «prekršaja» u lovu morao je primiti čin lovačkog krštenja  da mu se izbrišu «grijesi» .

Pošto je časni sud ( u privitku fotografije ) izrekao «teške» optužbe prišlo se izvršenju «kazne»( u privitku fotografije) jer ne može se okončati čin ako se «pravda» ne izvrši.

Nakon obavljenog krštenja mladi lovac Tomislav je počastio sve nazočne lovce sa nezaobilaznim paprikašem te ićem i pićem, a lovci su ostali u druženju uz muziku do kasnih večernjih sati.    Dražen  Habek

lov.krstenje-Drnje-002.jpglov.krstenje-Drnje-001.jpglov.krstenje-Drnje-004.jpg
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58