Skupština Lu "Lovac Hrvatski dragovoljac" Duga Resa

Napisao  Utorak, 06 Ožujak 2012 10:56

lovac-hrvatski-dragovoljac-skupstina-3-12-800U prostorijama Udruženja obrtnika grada Duga Resa,  temeljem članka 26. Statuta udruge, te odlukom Izvršnog odbora, održana je redovna godišnja izvještajna Skupština LU Lovac Hrvatski dragovoljac Duga Resa.

Da se ambicioznost i trud isplate primjer je čelnika i osnivača  Udruge Tone Mateše, Damira Radinovića i Antuna Grgurića,  koji su svojim nesebičnim radom i zalaganjem od samog osnutka Udruge...

ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA LU LOVAC HRVATSKI DRAGOVOLJAC DUGA RESA

lovac-hrvatski-dragovoljac-skupstina-3-12-800U prostorijama Udruženja obrtnika grada Duga Resa,  temeljem članka 26. Statuta udruge, te odlukom Izvršnog odbora, održana je redovna godišnja izvještajna Skupština LU Lovac Hrvatski dragovoljac Duga Resa.

Da se ambicioznost i trud isplate primjer je čelnika i osnivača  Udruge Tone Mateše, Damira Radinovića i Antuna Grgurića,  koji su svojim nesebičnim radom i zalaganjem od samog osnutka Udruge (29.08.009. godine) uz pomoć ostalih članova postigli niz zapaženih rezultata. Vrijedno je istači  da se članstvo Udruge povečava, te je od početnih 9 članova došlo do današnja 42 člana ( 26 matična, 13 pridruženih i 3 podupiruća ), od toga četiri lovkinje.

U odsustvu predsjednika Tone Mateše a pod ravnanjem tajnika Damira Radinovića održana je redovna godišnja izvještajna Skupština.

Skupština je otvorena minutom šutnje za sve poginule branitelje i umrle članove, te je nastavljena pozdravom gostiju i predviđenim dnevnim redom. Od gostiju bi izdvojili predsjednika Udruge 137. DUGOREŠKE  brigade HV Ivana Benića koji je svojim opširnim izlaganjem pohvalio rad Udruge te je sve nazočne, između ostalog,  podsjetio na doprinos lovaca u Domovinskom ratu.

Medijski je popratio LOVAC - INFO.

Od značajnijih rezultata u protekloj 2011. godini vrijedilo bi istači, druženje IO, NO, Suda časti sa članovima IO-a udruženja obrtnika grada Duga Resa, obilazak  jame Jazovka gdje je održano obilježavanje stradanja Hrvatskog naroda, za dan domovinske zahvalnosti preko koordinacije braniteljskih udruga odlazak u Knin i Čavoglave, na dan 137 brigade zapalili lampione na Lovačkom domu Gaj Zvečaj (mjesto osnutka 137 brigade i LU Lovac Hrvatski dragovoljac), posjet gradu Vukovaru na dan pada, obilježavanje Sv. Huberta zaštitnika lovaca na misi u Kapelici Sv. Duga u Grščakima, odlazak na skupni lov na divlje svinje kod LD Generalski Stol i LD Brezetinac, svim članovima poslane čestitke za rođendan, za sve matične članove udruge riješene markice za lovnu 2012/2013 godinu, te niz drugih aktivnosti. Posebna zahvala išla bi „kumu“ Udruge, dugoreškom zetu iz Švicarske Bruni Bahleru koji je donirao zastavu udruge.

Plan rada za 2012/2013. godinu predviđa niz aktivnosti, između ostalog i odlazak u Bleiburg, obilazak jame Jazovke, odlazak u Knin i Čavoglave, priključiti se protokolu u proslavi 137. brigade, odlazak u Vukovar, posjet sajmu lovstva u Varaždin, obilježiti zaštitnika lovstva Sv. Huberta, blagosloviti našu lovačku zastavu, dogovoriti lovove sa susjednim Lovoovlaštenicima, tražiti ponude za izradu kalendara, izradu amblema, kapa i majica, te nabaviti novo računalo.

Tradicionalno se završetak Skupštine nastavio „radno“ uz druženje i domjenak.

U Dugoj Resi, 03.03.2012.              

                 za LOVAC INFO, prof. ing. inform. Ivica Vukelja

Zadnja izmjena Utorak, 06 Ožujak 2012 11:51