ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA LU „FAZAN“ – Tomašica

Napisao  Nedjelja, 01 Travanj 2012 03:36

Dana 25.03.2012. u prostoriji lovačkog doma LU Fazan Tomašica održana je redovna godišnja skupštinaDana 25.03.2012. u prostoriji lovačkog doma LU Fazan Tomašica održana je redovna godišnja skupština kojoj je ove godine, između ostalih uvaženih gostiju i prijatelja udruge, prisustvovao i gradonačelnik grada Garešnice g. Velimir Žunac koji je kroz svoje kraće obraćanje podržao rad udruge i naglasio važnost razvoja lovnog turizma kao jedinog perspektivnog oblika turizma na području grada Garešnice.

Dana 25.03.2012. u prostoriji lovačkog doma LU Fazan Tomašica održana je redovna godišnja skupštinaDana 25.03.2012. u prostoriji lovačkog doma LU Fazan Tomašica održana je redovna godišnja skupština kojoj je ove godine, između ostalih uvaženih gostiju i prijatelja udruge, prisustvovao i gradonačelnik grada Garešnice g. Velimir Žunac koji je kroz svoje kraće obraćanje podržao rad udruge i naglasio važnost razvoja lovnog turizma kao jedinog perspektivnog oblika turizma na području grada Garešnice

Tijek skupštine protekao je bez većih nesuglasica i neslaganja oko pojedinih odluka no ipak uz određene manje prigovore i prijedloge koji su bili usmjereni prema kolegama lovcima na rukovodećem položaju a sve u cilju ka poboljšanju rada udruge.

Prilikom izlaganja o ostvarenim rezultatima i djelovanju udruge u proteklih godinu dana od strane rukovodećih, posebno bitna činjenica i rezultat zalaganja i sposobnosti spomenutih je zatvaranje dugovanja udruge koje je nastalo u godinama prije njihova preuzimanja rukovodećeg položaja  a što je svakako bila znatna prepreka za daljnji razvoj udruge u smislu ograničavanja financijskih sredstava tako da udrugu u narednim godinama očekuju ipak nešto bolja i perspektivnija vremena obzirom na spomenutu olakotnu okolnost.

Shvativši važnost lovnog turizma za udrugu valja spomenuti kako je eksterijer lovačkog doma poprimio nov izgled obzirom da je objekt obogaćen lijepom prostranom i natkrivenom terasom koja je uz pečenjaru bitna za ugodno ugostiti lovce kako iz Hrvatske tako i iz ostalih europskih zemalja.

Po završetku skupštine, lovci su druženje nastavili u prijateljskom odnosu za ručkom te uz pokoju čašicu dobre kapljice uz tamburaše koji su se pobrinuli za dobro raspoloženje kakvo je i bilo.

Na kraju valja spomenuti kako se sljedeće godine obilježava 65 godina postojanja ove udruge što je zaista dokaz njegovanja tradicije lovstva i ljubavi prema prirodi što će se zasigurno i dalje prenositi na generacije koje dolaze.

 

Dalibor Dmejhal 

Zadnja izmjena Nedjelja, 01 Travanj 2012 03:53