IN MEMORIAM VLADIMIR DRUŠKO 1947 - 2012

Napisao  Četvrtak, 03 Svibanj 2012 00:23

vladimir drusko Svim lovcima, kinolozima i ljubiteljima njemačkih lovnih terijera javljamo tužnu vijest da nas je dana 01.05.2012 godine napustio dragi naš Vlado. Vladimir je rođen 1947 godine u Črnomercu, a živio je u kući u Šestinama gdje je i imao uzgajivačnicu pasa.

Bio je zaljubljenik u lov i prirodu, imao je nekoliko visoko ocijenjenih lovačkih trofeja. Vladimir Druško je bio zakupnik nekoliko lovišta u hrvatskoj, bio je strastveni lovac, a nadasve pravi ljubitelj pasa, bio je kinološki sudac za rad i oblik lovnih terijera...

 Obavijest o sprovodu pokojnog Vladimira Druška

Obavijest za članove Hrvatskog kluba njemačkih lovnih terijera, lovce, prijatelje, znance i sve ljubitelje njemačkih lovnih terijera, da je sprovod pokojnog Vladimira Druška, u ponedjeljak, 7.5.2012.godine,u 14:00 sati, na groblju „Šestine“, Zagreb.

vladimir drusko

 Obavijest o sprovodu pokojnog Vladimira Druška

Obavijest za članove Hrvatskog kluba njemačkih lovnih terijera, lovce, prijatelje, znance i sve ljubitelje njemačkih lovnih terijera, da je sprovod pokojnog Vladimira Druška, u ponedjeljak, 7.5.2012.godine, u 14:00 sati, na groblju „Šestine“, Zagreb.

Svim lovcima, kinolozima i ljubiteljima njemačkih lovnih terijera javljamo tužnu vijest da nas je dana 01.05.2012 godine napustio dragi naš Vlado. Vladimir je rođen 1947 godine u Črnomercu, a živio je u kući u Šestinama gdje je i imao uzgajivačnicu pasa.

Bio je zaljubljenik u lov i prirodu, imao je nekoliko visoko ocijenjenih lovačkih trofeja. Vladimir Druško je bio zakupnik nekoliko lovišta u hrvatskoj, bio je strastveni lovac, a nadasve pravi ljubitelj pasa, bio je kinološki sudac za rad i oblik lovnih terijera, davne 1972 godine je registrirao uzgajivačnicu pasa pod nazivom " Šestinska".

Imao je veliki krug prijatelja i poznanika kako u hrvatskoj tako i u inozemstvu koji su ga jako cijenili kao stručnjaka lovca i kinologa. 

Na ove prostore  među prvima je dovodio lovne terijere iz inozemstva za osvježenje krvi te pasmine.
Uzgojio je oko 90 legala pasmine lovni terijer, imao je  i oko 60 pasa u njegovom vlasništvu od kojih je nekoliko uvezo iz njemačke.

vladimir drusko 3vladimir drusko 2

Počivao u miru

Zadnja izmjena Subota, 05 Svibanj 2012 16:18