Carl Zeiss osvajio „Zlatnog vepra“ časopisa JAGER za Duralyt 3 – 12x50 illuminated

Napisao  Nedjelja, 08 Srpanj 2012 13:25

ZlatnoKeilerOdlicje DORTMUND - Na ovogodišnjoj ceremoniji „Goldener Keiler 2012“  koju tradicionalno već treću godinu provodi prestižni njemački lovački magazin Jäger  čiji čitatelji biraju u 9 kategorija najbolje nove proizvode, te najbolju inovaciju i najboljeg proizvođača, ukupno 11 kategorija, okupilo se više od 200 uzvanika, najbolji proizvođači lovačkog oružja, opreme i odjeće, terenaca …
Prestižno je to priznanje u Njemačkoj i svojevrstan pokazatelj  "Tko je tko" u industriji za lov i lovce. 
Ove godine Carl Zeiss prestigao je mnogo svojih dobro poznatih rivala u kategoriji „Novi ciljnici“ na toj prestižnoj nagradnoj ceremoniji . Zeissov iluminirani ciljnik Duralyt 3 – 12x50 dobio je „Zlatnog vepra“,  (ostavivši iza sebe u istoj kategoriji   2. Leica Magnus 2,4-16x26 3. Docter Basic 3-12x56)

ZlatnoKeilerOdlicje "Tko je tko" u industriji za lov? 

DORTMUND - Na ovogodišnjoj ceremoniji „Goldener Keiler 2012“  koju tradicionalno već treću godinu provodi prestižni njemački lovački magazin Jäger  čiji čitatelji biraju u 9 kategorija najbolje nove proizvode, te najbolju inovaciju i najboljeg proizvođača, ukupno 11 kategorija, okupilo se više od 200 uzvanika, najbolji proizvođači lovačkog oružja, opreme i odjeće, terenaca …

Prestižno je to priznanje u Njemačkoj i svojevrstan pokazatelj  "Tko je tko" u industriji za lov i lovce.

Ove godine Carl Zeiss prestigao je mnogo svojih dobro poznatih rivala u kategoriji „Novi ciljnici“ na toj prestižnoj nagradnoj ceremoniji . Zeissov iluminirani ciljnik Duralyt 3 – 12x50 dobio je „Zlatnog vepra“,  (ostavivši iza sebe u istoj kategoriji   2. Leica Magnus 2,4-16x26 3. Docter Basic 3-12x56)

5423 7 JTSV Keiler2012 VS32201 Gewinner in der Kategorie bestes neues Zielfernrohr- Zeiss Duralyt LP 3-12x50Dr. Ralph Nebe, podpredsjednik marketinga i prodaje u Carl Zeiss-u rekao je tom prigodom: „Ovo priznanje nam znači puno zato što su čitatelji, lovci  ti koji su glasovali. Izgleda da strastveni lovci zbilja vole naše proizvode, i to nas čini veoma ponosnima.“

Ova prestižna nagrada daje priznanje najboljim proizvodima i pojedincima u 11 kategorija .
(Nova puška, novi pištolj, novi auto za lov, novo streljivo, novi dvogled, novi optički ciljnik, novo u kategoriji odjeća, nova svjetiljka za lov, novi lovački nož, najbolja inovacija i najbolji poduzetnik)

O kvaliteti ove nagrade govori i to da proizvođači to priznanje rado citiraju i navode i u drugim magazinima i medijima kao svoje vrijedno priznanje i postignuće.

5419 15 JTSV Keiler2012 VS32534

Iluminirani Duralyt 3 -12x50 impresionirao je ljude u ovom području sa svojom moćnom optikom, malom, preciznom  iluminiranom točkom koja može funkcionirati i tokom dana te izvanrednom vrijednošću za novac  samog proizvoda. Tvrtka Zeiss je potvrdila je tom prilikom da će na tržište izbaciti još nekoliko modela iz DURALYT serije do kraja godine.

lovac-duralyt-3-12x50i

Osnovna linija Carl Zeiss-a sastoji od tri varijabilna optička ciljnika. Imaju posebne osobine sa izvanrednim odnosom cijene i kvalitete.

Red beskompromisnih rešenja, kao suvremeni mehanički dijelovi, preciznost optike, lako održavanje i funkcionalnost osiguravaju preduvjet za uspješno ciljanje i precizan pogodak.

Duralyt serija garantira izvrsnu kvalitetu slika do najfinijih detalja, što je vrlo neobično u ovoj klasi.

Zeiss preporučuje aktivnim, mladim i profesionalnim lovcima tri Duralyt modela sa ili bez iluminacije, to su: 1.2–5x36, 2–8x42 i 3–12x50

1.2–5x36

 ZEISS DURALYT_1_2_5x36

2–8x42

 ZEISS DURALYT_2_8x42

3–12x50

 ZEISS DURALYT_3_12x50

Svjetleća končanica 60   Veća fleksibilnost za Duralyt optike

lisiceEkstremno precizna, dnevno-sumračna crvena točka, aktivira se brzo po potrebi i impresionira sa intenzitetom svjetlosti. Intenzitet točke neprekidno se može podešavati, nezavisno da li koristimo dugme za pojačavanje +, ili za smanjivanje - , što ga čini brzim i tim vrlo uspješnim u lovačkim situacijama. Končanica se nalazi u drugom fokalnom planu, što znači da dimenzija končanice ne rastu pri uvećanju magnifikacije, s tim se osigurava minimalna pokrivenost cilja, nevjerojatnih 0,8 cm na 100 m, pri uvećanju od 12 puta.

Proizvedeno u Njemačkoj!

Izvor: Jäger magazin, Carl Zeiss Fotografije proizvoda © Carl Zeiss Fotografije s ceremonije © Stefan von Stengel

Zadnja izmjena Utorak, 10 Srpanj 2012 16:42