Skupština LS Ličko senjske

Napisao/la  Ponedjeljak, 09 Lipanj 2014 00:17

U lovačkom domu LD Gradina Udbina u mjestu Breštane u petak 30. svibnja održana je redovna godišnja skupština Lovačkog saveza Ličko senjske županije. Skupština je ocijenila rad Saveza u prošloj godini najvišom ocjenom i izrazila zahvalnost zbog ostvarene suradnje s HLS-om i Županijom zbog napokon dogovorenog povrata dijela lovozakupnine.

U lovačkom domu LD Gradina Udbina u mjestu Breštane u petak 30. svibnja održana je redovna godišnja skupština Lovačkog saveza Ličko senjske županije. U radu skupštine su uz većinu nazočnih zastupnika sudjelovali  i Mladen Balić, dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza, Ivica Budor, tajnik Hrvatskog lovačkog saveza, lovni inspektor Josip Nekić kao i izaslanik župana Ličko-senjske županije. Skupština je ocijenila rad Saveza u prošloj godini najvišom ocjenom i izrazila zahvalnost zbog ostvarene  suradnje s Hrvatskim lovačkim savezom i Županijom zbog napokon dogovorenog povrata dijela lovozakupnine, tako da predsjedavajućem sjednicom uvijek duhovitome Antonu Svrtanu nije preostalo ništa drugo doli da izrazi nadu kako će svi skupa i dalje zadržati takav trend.

U nizu pitanja vezanih uz probleme u vođenju udruga i gospodarenju lovištem našla su se pitanja vezana uz izmjene i dopune Zakona o lovstvu, problemu s štetama od naleta vozila na divljač i lovnoj kinologiji.

HLS

 

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 09 Lipanj 2014 01:14