Sisačko moslovačka županije potiče lovstvo

Napisao/la  Četvrtak, 17 Srpanj 2014 00:00

Sisačko moslavačka županija raspisala je Javni poziv za poticanje razvoja i unaprijeđenja lovišta na području županije za 2014.godinu. Poticat će se uzgoj autohtone vrste divljači, nabava i popunjavanje matičnog fonda deficitarne vrste autohtone divljači, nabava i korištenje sredstava za mehaničku zaštitu usjeva od divljači, te druge radove na prevenciji šteta od divljači.

Na prostoru Sisačko moslavačke županije nalazi se 28 državnih i 38 zajedničkih lovišta, danih u zakup ili koncesiju pravnim i fizičkim osobama. U rukama lovoovlaštenika je značajna državna i opća društvena vrijednost koja zahtjeva dugoročnu brigu i dobro planiranje.

S tim ciljem Sisačko moslavačka županija raspisala je Javni poziv za poticanje razvoja i unaprijeđenja lovišta na području županije za 2014.godinu. Poticat će se uzgoj autohtone vrste divljači, nabava i popunjavanje matičnog fonda deficitarne vrste autohtone divljači, nabava i korištenje sredstava za mehaničku zaštitu usjeva od divljači, te druge radove na prevenciji šteta od divljači.

Rok za prijavu je 30.rujan 2014.godine, a sve detalje oko Javnog poziva kao i obrasce za prijavu možete pronaći na na stranicama Županije.

Sisak portal, 10.07.

Zadnja izmjena Srijeda, 16 Srpanj 2014 21:49