Lovačka kuća "Česma" - AS Lovni turizam

Napisao  Ponedjeljak, 16 Lipanj 2008 12:52
cesma_lovacka_kuca_130

U centru lovišta "Česma - Bolčanski lug" I/2 u mjestu Kabal, nalazi se lovačka kuća “Česma” koja je  uređena u lovačkom stilu,  u njoj se nalazi sedam dvokrevetnih soba  vrhunski uređenih s punim komforom.

Lovačka kuća na raspolaganju je lovcima koji love u našem lovištu i zatvorenog je tipa.

Gostima se nude domaći specijaliteti te jela od svih vrsta divljači uz bogatu ponudu vrhunskih vina.

U sklopu kuće nalazi se drvena kapelica posvećena Sv. Hubertu, kao i stara drvena kuća. Nedaleko od kuće nalazi se i štala sa jahaćim arapskim konjima.

 

U centru lovišta u mjestu Kabal nalazi se lovačka kuća “Česma” koja je uređena u lovačkom stilu, u njoj se nalazi sedam dvokrevetnih soba vrhunski uređenih s punim komforom. Lovačka kuća na raspolaganju je lovcima koji love u našem lovištu i zatvorenog je tipa. 

Gostima se nude domaći specijaliteti te jela od svih vrsta divljači uz bogatu ponudu vrhunskih vina. U sklopu kuće nalazi se drvena kapelica posvećena Sv. Hubertu, kao i stara drvena kuća. Nedaleko od kuće nalazi se i štala sa jahaćim arapskim konjima.

 

cesma_lovacka_kuca_2

 

Lovište Česma - Bolčanski liug I/II smješteno je na istočnom prstenu Zagrebačke županije. Odlična povezanost lovišta sa Zagrebom (aerodrom Pleso) kao centrom županije i glavnim gradom Hrvatske udaljenim 70-tak km zagarantirana je autoputovima Zagreb - Bjelovar i Zagreb - Ivanić grad.

cesma_lovacka_kuca_4

Lovište Česma-Bolčanski lug pretežno je nizinsko lovište površine 6 000 ha kojim gospodari tvrtka «AS- lovni turizam» iz Zagreba. Lovište je smješteno 70 km istočno od Zagreba, omeđeno sa ribnjacima Vukšinac i Siščani, vodotocima Velike i rijeke Česme sa starim meandrima, duž čijeg vodotoka se nalazi stanište mnogih zaštićenih vrsta poput orla Štekavca, Crne rode, dabra i vidre.

cesma_lovacka_kuca_5

Oko 70 % površine prekriveno je državnim šumama u kojima je najrašireniji hrast Lužnjak koji sačinjava odličnu predispoziciju za biološku raznolikost mnogih vrsta divljači u ovom lovištu.

U prirodnom uzgoju nalazi se jelen obični , srna, divlja svinja, zec, fazan, patka gluhara, a u intenzivnom uzgoju jelen lopatar, muflon i divlja svinja. 

cesma_lovacka_kuca_6

U ponudi Vam nudimo individualni i skupni lov uz kvalificirano lovno osoblje sa poznavanjem svjetskih jezika, a uz našu pratnju u mogućnosti smo organizirati lov na crvenog jelena i jelena lopatara u rici, muflona i divlje svinje šuljanjem ili sa čeke i divlje svinje pogonom u kojima je moguć odstrel više grla visokotrofejnih veprova.

Možemo se pohvaliti sa više visoko vrijednih trofeja plemenite divljači stečenih u našem lovištu : jelena običnog preko 230 CIC točaka, srnjaka preko 150 CIC točaka, lopatara preko 200 CIC točaka, muflona preko 215 CIC točaka i veprova preko 130 CIC točaka.

cesma_lovacka_kuca_3
cesma_lovacka_kuca_8
cesma_lovacka_kuca_7

AS - LOVNI TURIZAM

Web stranica lovišta:  www.huntincesma.com

Sjedište:

Hegedušićeva 4, Zagreb
Telefon/Faks: +385 1 2312 685
Gsm: +385 91 2727 022

Lovačka kuća:

Kabal 101, Farkaševac
Telefon: +385 1 2727 024

 
 

 

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023