Lovački bal u Velikoj Gorici

Napisao  Četvrtak, 22 Veljača 2007 15:11

OKUJE -VELIKA GORICA U organizaciji lovačkog društva "Srna", u subotu, 03. 02. 2007. godine je održan već tradicionalni lovački bal Turopolja, Vukomeričkih Gorica i Pokuplja. Svečanost je i ovoga puta privukla velik broj lovaca i njihovih prijatelja, a karte su, doznajemo, u pretprodaji planule već mjesec dana ranije...

Tako su se mogla vidjeti i neka od najjačih imena gradske političke elite, gradonačelnik Tonino Picula... Po prvi su se put na plesnom podiju susreli predstavnici vladajućih i opozicije,a bal nije propustio ni ministar financija Ivan Šuker. Za razliku od uobičajenih balova, lovačka fešta u restoranu „Za vašu dušu“ u Okuju, uz turopoljske specijalitete ponudila je i jela od divljači, srneći gulaš, organizirana je i prigodna tombola te ples srca.

Posjetitelje je zabavljao i vrsni komičar Denis Bašić, koji je u već prtepoznatljivoj maniri, u Okuju „skinuo“ bivšeg i sadašnjeg predsjednika, te neke od „velikana„ hrvatskog športa. Lovačko društvo "Srna" na velikogoričkom području djeluje već 60 godina, a broji sedamdesetak članova.

Prema riječima predsjednika, Josipa Jančića, izgradnjom obilaznice, u strahu su kako neće imati više gdje loviti. –Snaći ćemo se, to nama lovcima nikad nije teško..., našalio se Jančić.

Izvor: RVG  05/02/07 Autor: Ana Katulić
Zadnja izmjena Nedjelja, 15 Veljača 2015 20:29
K2 Items

PROMOCIJE

NL Pure 32 300x250ani CRO
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023