Forumaši portala LOVAC i njihovi prijatelji u lovu na divnje svinje

Napisao  Nedjelja, 30 Studeni 2008 15:21

lov_forumasi_divusa_120DIVUŠA - Nakon prošlo mjesečnog uspješnog lova na sitnu divljač (fazane) članovi foruma LOVAC te još nekoliko njihovih prijatelja u organizaciji našeg forumaša Nikole Mlađenovića i domaćina LD "Jelen Divuša" održali su u  subotu, 29. 11. 2008. uspješan, pravi jesenji lov na divlje svinje na terenima Lovišta Divuša. Vrijeme je bilo pravo jesensko kiša i magla, ali nije spriječilo forumaše u dobrom raspoloženju.

Odstrjeljeno je u tri pogona 6 divljih svinja (2 odrasle 100-120kg i 4 nazimeta oko 40 kg). Neke je Božica Dijana usrečila više neke manje, neki su bili neprecizni, ispaljeno oko 30 hitaca, i po rezultatima sasvim solidan lov. Sudjelovao je 21 lovac + pogoniči i prateće osoblje(lovnik i pomagači). Lov se kroz tri pogona protegao do samoga mraka...

DIVUŠA - Nakon prošlo mjesečnog uspješnog lova na sitnu divljač (fazane) članovi foruma LOVAC te još nekoliko njihovih prijatelja u organizaciji našeg forumaša Nikole Mlađenovića i domaćina LD "Jelen Divuša" održali su u  subotu, 29. 11. 2008. uspješan, pravi jesenji lov na divlje svinje na terenima Lovišta Divuša. Vrijeme je bilo pravo jesensko kiša i magla, ali nije spriječilo forumaše u dobrom raspoloženju.

forum-lovac-lov-divusa-1
Postrojeni lovci u Divuši 

 

Odstrjeljeno je u tri pogona 6 divljih svinja (2 odrasle 100-120kg i 4 nazimeta oko 40 kg). Neke je Božica Dijana usrečila više neke manje, neki su bili neprecizni, ispaljeno oko 30 hitaca i po rezultatima sasvim solidan lov. Sudjelovao je 21 lovac + pogoniči i prateće osoblje(lovnik i pomagači). Lov se kroz tri pogona protegao do samoga mraka, a nakon uspješnog lova sudionici lova počastili su se sa srnećim gulašom u Strugi Banskoj  kojega je skuhao kolega Forumaš Nikola Mlađenović.

lov_forumasi_divusa_2
Nakon prvog pogona
 
lov_forumasi_divusa_3 
Ekipa iz Zagorja 
lov_forumasi_divusa_4
  Dogovori prije početka lova
 

 

Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58