Još jedno nedjelo krivolovaca

Napisao/la  Utorak, 28 Siječanj 2014 17:37

kosuta-snijegKrivolovci košuti otpilili prednje i stražnje noge! Policijskim djelatnicima dojavljeno je da su nepoznati počinitelji u blizini Donjih Bazja počinili kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje osnove sumnje da su nepoznati počinitelji u lovištu „Jasenovača“, uz pomoć zamke uhvatili košutu težine oko 100 kg, te s nje odstranili dijelove tijela, tj. prednje i stražnje noge, a ostatak tijela su ostavili na mjestu događaja.

kosuta-snijeg

Krivolovci košuti otpilili prednje i stražnje noge! Policijskim djelatnicima dojavljeno je da su nepoznati počinitelji u blizini Donjih Bazja počinili kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno postojanje osnove sumnje da su nepoznati počinitelji u lovištu „Jasenovača“, predio „Bukvik“, vlasništvo tvrtke iz Slatine, uz pomoć zamke uhvatili košutu težine oko 100 kg, te s nje odstranili dijelove tijela, tj. prednje i stražnje noge, a ostatak tijela su ostavili na mjestu događaja.

Zbrinjavanje ostataka životinje preuzeo je lovnik nadležnog lovoovlaštenika iz Slatine. Materijalna šteta je veća od 14.000 kuna. Slijedi podnošenje kaznene prijave i potraga za počiniteljima.

PU Virovitičko- podravska, 21.01.