Lovci Požeško-slavonske županije solidariziraju s Goranima

Napisao/la  Subota, 08 Veljača 2014 00:10

GorskiKotar-led 3Zbog velikih vremenskih neprilika koje je zahvatilo područje Gorskog kotara i izazvalo prekide u snabdijevanju električnom energijom LS Požeško-slavonske županije odlučio je pomoći LS Primorsko-goranske županije. Lovci su kupili agregat za proizvodnju struje i darivali ga svojim kolegama. Požeški lovci ovim hvalevrijednim potezom pokazali su solidarnost sa Goranima unatoč činjenici da njihov savez nema sredstava zbog poznatih teškoća u financiranju rada Požeško-slavonske županije pa izostaje povrat novca od zakupnine lovišta na tom području.

 GorskiKotar-led 1

Zbog velikih vremenskih neprilika koje je zahvatilo područje Gorskog kotara i izazvalo prekide u snabdijevanju električnom energijom LS Požeško-slavonske županije odlučio je pomoći LS Primorsko-goranske županije. Lovci su kupili agregat za proizvodnju struje i darivali ga svojim kolegama.

- Svjesni smo da im je pomoć u sadašnjem trenutku potrebna, a njihov savez neka odluči kojemu će društvu dati na korištenje agregat ili nekome drugome kojemu je neophodna električna energija- ističe Branko Bertelović, dopredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije.

Požeški lovci ovim hvalevrijednim potezom pokazali su solidarnost sa Goranima unatoč činjenici da njihov savez nema sredstava zbog poznatih teškoća u financiranju rada Požeško-slavonske županije pa izostaje povrat novca od zakupnine lovišta na tom području. 

Bravo Slavonci!

GorskiKotar-led 6

 

GorskiKotar-led 2

Večernji list, J.T., 07.02.
Zadnja izmjena Petak, 07 Veljača 2014 21:14