Održana redovna izvještajna skupština LU Lovac Hrvatski dragovoljac Duga Resa

Napisao/la  Petak, 08 Travanj 2016 23:48

Temeljem članka 21. Statuta Udruge, te odluke Izvršnog odbora, u Hotelu Frankopan održana je 08. travanja 2016. redovna Izvještajna skupština LU Lovac Hrvatski dragovoljac Duga Resa. Skupštinu je otvorio predsjednik Udruge Antun Grgurić, 

te je nakon uvodne riječi i minute šutnje za sve poginule branitelje i kolege lovce te pozdrava gostiju, započeo sa radnim dijelom iste. Nakon konstituiranja radnih tijela te usvajanja dnevnog reda krenulo se sa izvješćima o radu.

Predsjednik Antun Grgurić i tajnik Damir Radinović podnijeli su izvješće o radu IO-a i Udruge kroz proteklu 2015. godinu. Od bitnijih događaja vrijedno je istaći - održavanje Izvještajne skupštine /27.03.2015./,  druženje IO-a LU-e i IO-a Udruženja obrtnika grada Duge Rese /09.06.2015/, održavanje Skupštine na kojoj je donesen novi Statut prema zakonu o udrugama /03.07.2015/ , prema protokolu 137. brigade i obilježavanja dana Domovinske zahvalnosti pridružili su se Svetoj misi na Cerovcu te zapalili lampione na spomeniku u Barlovičkom Vencu /05.08.2015./, obilježavanje Sv. Hubert misom u kapeli na Petrakovom brdu, s napomenom da je proslava bila humanitarnog karaktera, jer se prikupljao dobrovoljan prilog za malu Saru /03.11.2015./, u nekoliko navrata sudjelovali su u lovovima u gostima kod LD Brezetinac. Računopolagačica Davorka Repulec Bogović podnijela je financijsko izvješće za proteklu godinu dok su predsjednici Stegovnog suda odnosno Nadzornog odbora, Pavao Matičić i Mladen Puškarić podnesli  izvješća svojih komisija.

 Plan rada za predstojeću 2016. godinu iznio je predsjednik Antun Grgurić, koji je jednoglasno usvojen.

LU-a danas broji 48 članova, od toga 32 matična, 13 pridruženih i 3 podupiruća.

Skupštinu su svojom nazočnošću uveličali dogradonačelnik Duge Rese Tomislav Boljar, predsjednik LD-a Brezetinac Ivan Novosel te predsjednik Obrtnika grada Duge Rese Mladen Puškarić, koji je ujedno i član LU-e.

Nakon službenog dijela Skupštine, druženje je nastavljeno uz vrhunske delicije Hotela Frankopan.

Medijski je Skupštinu pratio LOVAC.info.

                                                                                                    Za LOVAC.info

                                                                                                 Ivica Vukelja, prof.

Zadnja izmjena Subota, 09 Travanj 2016 23:38