Lovci LD Kuna Jesenje izabrali novo vodstvo

Napisao  Petak, 07 Travanj 2017 11:58

Lovci lovačkog društva „Kuna“ iz Gornjeg Jesenja u nedjelju 19.03.2017. godine održali su redovnu izbornu skupštinu. Nakon podnesenog izvješća za proteklu godinu i konstruktivne rasprave razriješeno je staro vodstvo.

Za novog predsjednika izabran je Ivan Malogorski a u Izvršni odbor još su izabrani;Stjepan Janžek, Marjan Loinjak, Dražen Kranjčec, Željko Cvrtila, Zdravko Šaško i Stjepan Draganić.

U ime novoizabranog vodstva društva dosadašnjem vodstvu i predsjedniku Antunu Podoreškom zahvalio se novoizabrani predsjednik Ivan Malogorski.

Skupština je za naredni period usvojila program rada koji će se prvenstveno odnositi na završetak uređenja lovačkog doma, odnosno opremanje postojećih soba za goste, izgradnju i popravak objekata poput visokih čeka te hranilišta za divljač.

Aktivnosti će biti i usmjerene na uzgoj i zaštitu životinjske populacije čiji je opstanak ugrožen, a ponajviše populacije fazana i zeca, opremanje rashladne komore za čuvanje odstrijeljene divljači te druge redovne aktivnosti za koje se ukaže potreba.

Zahvaljujući na ukazanom im povjerenju predsjednik Malogorski pozvao je prisutne da svojim angažmanom doprinose ostvarenju postavljenih zadaća. Nazočne na skupštini pozdravio je načelnik Ivan Maligec koji je pohvalio rad i rezultate dosadašnjeg, čestitao novoizabranom vodstvu te im zaželio uspješnu provedbu zacrtanih aktivnosti.

Službeni dio skupštine odrađen je u izuzetno dobrom raspoloženju a rasprava je nastavljena uz domjenak i druženje što je rezultiralo te zajedničkom fotografijom ispred nove lovačke kuće.

 

Izvor: jesenje.hr
Zadnja izmjena Petak, 07 Travanj 2017 13:33