William Evans, promovira sačmaricu side-by-side, po pristupačnoj cijeni

Napisao  Subota, 07 Srpanj 2012 02:15

William Evans Connaught 1William Evans ponudio je tržištu novi model sačmarice side-by-side, po imenu The Connaught, time je otvorio priliku svim sportašima i lovcima da posjeduju klasični model sačmarice, po prihvatljivoj cijeni.

William Evans Connaught 1William Evans ponudio je tržištu novi model sačmarice side-by-side, po imenu The Connaught, time je otvorio priliku svim sportašima i lovcima da posjeduju klasični model sačmarice, po prihvatljivoj cijeni.

Model The Connaught firma William Evan izložit će javnosti po prvi puta na štandu (Gunmakers Row G591) na CLA Game Fair u dvorcu Belvoir u Leicestershiru.

Ime modela The Connaught je u spomen firme William Evans na povijesne veze sa pokojnim cijenjenim klijentom, HRH The Duke of Connaught, za koga je kompanija radila brojne primjerke prvoklasnog lovačkog oružja isključivo po narudžbi njegove visosti. Na taj način model The Connaught pridonijeti će širenju brenda i na mnoge ostale potencijalne kupce. Gosp. Nigel Hadden-Paton direktor firme Willam Evans pojasnio je pozadinu ove odluke: Još uvijek kod velikog broja iskusnih strijelaca i lovaca, kao i novih kandidata koji tek dolaze, prisutna je velika želja za posjedovanjem klasične engleske sačmarice.

Iz ovih navedenih razloga, svi koji traže klasično visoko vrijedno englesko lovačko oružje, a obraćaju se kod tradicionalnih puška, sada imaju priliku kod nas dobiti visoku kvalitetu po vrlo prihvatljivim cijenama.

William Evans Connaught 2

Model The Connaught klasična je izvedba engleske sačmarice, koja William Evans vodi natrag u početke svojih korijena, kad su tržištu nudili program sačmarica po povoljnim cijenama, pa sve do unazad tri godine kad su lansirali modele Pall Mall i St. James. Kad pogledamo što u ovom segmentu ponude nude ostali proizvođači sportskog i lovačkog oružja, sa sigurnošću tvrdimo da model The Connaught ima puno viši standard kvalitete, kao što se uostalom od firme William Evans to i očekuje. Sa sigurnošću tvrdimo da ovaj novi model osigurava našim klijentima izvanrednu vrijednost i popularnost.

Maloprodajna cijena od £ 7500 omogućena je u kombinaciji dizajna William Evans i proizvodnje od firme Grulla-Armas, S.L. Proizvodnja smještena u mjestu Eibar, (Sjeverni dio Španjolske) ima tradiciju u proizvodnji ručne izrade sačmarica i ostalog lovačkog oružja još od 1932 godine i jedna je od vodećih manufaktura lovačkog programa oružja.

Uspješna međusobne suradnja započela je 2009. g. kad je firma Willam Evans naručila proizvodnju u firmi Grulla Armas, kako bi započela proizvodnju sačmarice modela Pall Mall side-by-side, koja sadrži sve elemente dizajna oružja po narudžbi. U 2011.g. firma William Evans započinje ugovorni odnos za prezentaciju i distribuciju na tržištu UK i Sjeverne Irske, za sav ostali program lovačkog oružja ove španjolske manufakture.

William Evans Connaught 3

Model The Connaught bazira se na osnovnom modelu Grulla 216/216RB Po stilu, vrsti gravure, nešto slično što je Grulla već prikazala u svojem radu još prije 1910. g. Cijevi su izrađene od najboljeg Bellota čelika, a ostalo je klasika, selektivni ejektori i dvostruki okidači. Naravno da su svi drveni dijelovi ručno finiširani uljem, time što kupci mogu odabrati strukturu drva prema svom osobnom izboru. Kundak je moguće izabrati prema mjerama budućeg vlasnika, a chequering Grulla radi sa 24 linije po inču, što izgleda bogatije nego običnih 20 linija, koje nudi osala konkurencija.

Model The Connaught dostupan je u kalibrima 12,16,20,28 i .410 te sa izborom cijevi dužine 25'' do 30 '' i sa ležištima patrona 2.3/4'' ili 3''. Više pogledajte na www.williamevans.com

William Evans Limited
67a St James’s Street
London
SW1A 1PH
Tel: 0207 493 0415

By Barnaby Dracup, odabrao i uredio Goran Kučić

Zadnja izmjena Nedjelja, 08 Srpanj 2012 13:09
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023