Kompatibilnost Aimpoitovih ciljnika s uređajima za noćno promatranje

Napisao/la  Ponedjeljak, 09 Prosinac 2013 01:33

Neki Aipointovi ciljnici su kompatibilni s uređajima za noćno promatranje. Mogu se upotrebljavati tokom dana pri dobroj vidljivosti a funkcioniraju i pri slaboj svjetlosti, npr. u sumrak

Performanse Aimpointovih optičkih ciljnika su optimizirane za upotrebu  s uređajima za noćno promatranje svih generacija, a pogotovo za treću. Aimpoitov jedinstveni band-pass coating na prednjoj leći reflektira frekvencije crvenog svijetla gotovo 100% efikasno što omogućuje najveću moguću svjetlinu crvene točke i transmisiju skoro 100% svijetla u infracrvenom dijelu spektra. Rezultat je jasna i svijetla slika.

Kako montirati optiku za noćno promatranje pogledajte ovdje:

Uređaj za noćno promatranje mora biti iza nišana, montiran na pušku ili kacigu. Prvih četiri do sedam postavki (ovisi o modelu optičkog ciljnika) na prekidaču koji regulira intenzitet crvene točke mogu se koristiti prilikom upotrebe uređaja za noćno promatranje. Ukoliko se izaberu neke od tih postavki crvena točka biti će vidljiva samo s uređajem za noćno promatranje. Ako se prekidač okreće dalje dolazi se do postavki koje omogućuju vidljivost crvene točke golim okom i ciljnik se može upotrebljavati po danu.

Aimpointove proizvode potražite u trgovinama MA-RA.

Lovac.info
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 11 Travanj 2016 19:47
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023