Digisight N770 UA - još jedan vrhunski digitalni ciljnik

Napisao/la  Ponedjeljak, 19 Siječanj 2015 08:46

U Lapis Plusu je stigla nova pošiljka Digisighta te pozivaju sve koji su se predbilježili za ovaj uređaj da se jave u njihovu maloprodaju u SC Prečko (tel: 01 388 77 36) ili za otpremu poštom i veleprodaju na broj 01 466 87 85.

Podsjećamo o kakvom je ovdje uređaju riječ:

Digisight N770 UA je najnoviji član obitelji vrhunskih digitalnih ciljnika kojeg odlikuje sve ono što krasi paletu N770 i kao dodatak:

  • mogućnost odabira iz palete unaprijed programiranih tipova kočanica;
  • mogućnost vlasitog pred-definiranja 3 položaja končanice (u ovisnosti o oružja na kojem koristitie ciljnik, streljiva koje koristite ili udaljenosti na kojoj želite brzo podesiti ciljnik.

Kako bi vam ukratko približili ovaj uređaj, navodimo njegove osnovne karakteristike pod pretpostavkom da ste upoznati sa svim ostalim prednostima koje nudi ova paleta ciljnika.

VIDEO OUT:Digitalni ciljnici Digisight su opremljeni VideoOut izlazom koji omogućava snimanje pomoću vanjskih snimača kao što je npr. MPR.

BEŽIČNI DALJINSKI UPRAVLJAČ: Bežični daljninski upravljač omogućava provedbu temeljnih funkcija bez potrebe pomicanja ruke s oružja.

UGRAĐENI NEVIDLJIVI IC OSVJETLJIVAČ: Digisight N770/A/U/UA ciljnici su opremljeni ugrađenim laserskim IC osvjetljivačem koji omogućava trostupnjevno podešavanje snage. Udovoljava Klasi 1 laserske sigurnosti i djeluje u skrivenom IC spektru (915 nm), nevidljivom za ljudsko oko.

OPCIJE PODEŠAVANJA SLIKE: Mogućnost brzog podešavanja slike - Kontrast i Sumlight - omogućava brzo podizanje kontrasta i aktivaciju pojačane CCD osjetljivosti. Također postoje i postavke za fino ugađanje osvjetljenja i kontrasta.

PRAKTIČAN PRIKAZ SERVISNIH INFORMACIJA: Informacije o radnom statusu su prikazane za tome namijenjenom displeju koji se nalazi u donjem dijelu ekrana i ne ometa korisnika u vidnom polju.

VELIK OTKLON OKA: Digisight noćne ciljnike odlikuje veliki otklon oka od 67 mm, što ga čini najboljim u svojoj klasi.

NOSAČ ZA ORUŽJE: Nasjedni navoji na bazi ciljnika omogućavaju ugradnju nosača velikog izbora i prilagodbu svakom oružju.

PAMĆENJE POLOŽAJA UPUCANOSTI: Mogućnost vlastitog pred-definiranja tri položaja končanice, što vam omogućava korištenje na više oružja, korištenje više tipova streljiva ili pak odabir različitih udaljenosti pucanja, a sve to bez potrebe ponovnog upucavanja ili prilagođavanja ciljnika.

Za sve informacije pogledajte www.lapis-plus.com  ili nazovite na jedan od gore navedena dva telefonska broja.

Lapis Plus, B.P.
Zadnja izmjena Četvrtak, 15 Siječanj 2015 21:16
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023