Celestron Landscout 12-36×60 monokular

Napisala  Četvrtak, 17 Rujan 2015 22:37

Celestron Landscout 12-36×60 monokular (Army Green). Celestron je izrazito kvalitetnom optikom zaslužio biti prikazan

Poznata je izjava da se na svim dijelovima lovačke opreme može malo štedjeti i da je to u redu, ali da na optičkim uređajima to nije poželjno. Nakon razočarenja sa jeftinijim optikama složili smo se sa time.

Optičke komponente su izvrsne (kao što bi se od Celestrona trebalo i očekivati) i daju vrlo svjetlu i oštru sliku. Vrlo dobar monokular sa vrlo niskom cijenom koji će vam dopustiti promatranje svoje divljači sa velikih udaljenosti. Perfektan izbor za nekoga tko nije siguran da želi potrošiti brdo novaca na najskuplji i najbolji dalekozor, a i dalje će ga dobro služiti.

Sa obzirom na vrlo malu težinu, oko tisuću dvjesto grama, ovaj monokuar će bili dodatak vašoj opremi bez osjećaja težine pa nakon dugih šetnji neće škoditi. Celestron Landscout je vrlo kompaktan i neće zauzeti puno prostora u vašem ruksaku. Monokular dolazi sa montažom za tronožac čineći osmatranje još lakšim.

Ovaj optički uređaj će biti perfektni dodatak svjesnome lovcu ali će pružiti više od jeftinih monokulara. Zbog kvalitete optičkih komponenata pružat će solidnu sliku čak i na 300 metara udaljenosti. Celestron je vrlo izdržljiv, i može se nositi sa udarcima i padovima bez gubitka na performansama. Utilitaristički je monokular, zna se za što je proizveden, i to će odraditi uz nisku cijenu. Odličan je izbor za nekoga tko želi dobar monokular ali ne želi platiti cijelo bogatstvo za njega.

Zadnja izmjena Subota, 17 Listopad 2015 23:35
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023