Simmons 8 Point Trueflex optički ciljnik

Napisao  Subota, 03 Listopad 2015 23:10

Kao jedan od najatraktivnijih  poznatih proizvođača niske cijene na današnjem tržištu, Simmons 8-Point Truflex optički ciljnik je proizvod niske cijene s visokom kvalitetom u jednome.

Njegova kvaliteta zumiranja je nevjerojatno kvalitetna, a optika pruža sigurnost čak i na velikim udaljenostima.

Jedna od najboljih stvari o Truflex-u je njegova sposobnost je da podnosi trzaj što garantira precizno pogađanje mete svaki put. Otpornost na trzaje je prioritet ovoga optičkoga ciljnika, što ima smisla sa obzirom na rezultate kakve je na testovima pružio i niske cijene.

Another great feature of the Truflex is its ¼ audible-click windage and elevation adjustments. This makes it very simple to click over and sight on-the-go without needing to strap your rifle on an optics mount.

Druga velika značajka Truflex končanice je preciznost prilikom upucavanja. Tureti za namještanje su zvučni prilikom okretanja, a pomak iznosi samo 7 milimetara na 100 metara. Time je postignuto lagano upucavanje puške u točno određenu točku. Optički ciljnici ovoga tipa su vrlo lagani obzirom na njihovu dužinu. Time postaju odličan pomagač prilikom dugih i teških lovova.

Glavne značajke Simmons 8 Point Trueflex optičkog ciljnika

  • TrueZero mehaniman za namjeptanje visine i smjera
  • Otporni na vodu
  • QTA objektiv radi lakšeg nalaženja mete
  • Otporan na trzaj
  • Premazane leće za svjetliju i kontrastniju sliku
  • Vidno polje od 10.5-3.5 metara
  • Odmak oka od okulara iznosi 95 milimetara
  • Težina samo 290 grama
  • Povečanje od 3-9
  • Promjer objektiva 40 milimetara

Pozitivno kod Simmons 8Point Trueflex

Ovaj optički ciljnik je visoke kvalitete izrade. Korisnici hvale optičku kvalitetu. Končanica je uvjek oštra. Ovaj optički ciljnik je laga i kompaktan. Mat završna obrama je vrlo lijepa i vrlo otporna na ogrebotine.

Negativne strane Simmons 8Point Trueflex

Prilikom usporedbe sa optičkim ciljnicima Bushnell koji su dosta skuplji, slika kod Simmonsa je bila malo mutna. Neki korisnici misle da čvrstoća mehanike neće biti dugotrajna. Na kraju zaključujemo da je Simmons 8 Point Trueflex optika kvalitete koju bi se moglo pogledati. Ako imate ograničen buđet a želite dobar optički ciljnik, onda nemožete pogriješiti sa Simmonsom. Optički ciljnik ovoga modela nije potpuno besprijekoran, ali je nepobjediv u ovoj razini cijena.

Zadnja izmjena Subota, 03 Listopad 2015 23:14
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023