Minox BF 8x42 i Minox BF 10x42 dalekozori

Napisala  Srijeda, 18 Studeni 2015 19:39

Linija sportskih optika proizvedena u Minox GmbH firmi je doznata po izvanrednoj tehnologiji i najvišoj kvaliteti u svim linijama produkata i to po odličnom omjeru performansi i cijene

Sa novom linijom dalekozora minox BF kompanija sa bazom u Wetzlaru ponovo dokazuje da kvaliteta ne mora biti uvijek skupa. Minox BF 8x42 i BF 10x42 dalekozori imaju sve dokazane kvalitete kao i druge linije Minoxove proizvodnje, poput najnovije linije teleskopa i dalekozora. Nova Bf linija varijanta dalekozora je univerzalna i vrlo sposobna za korištenje u svim uvjetima, perfektna pratnja za putovanja, lov, velike evente te gledanje prirode u divljini. Moderni dalekozori BF 8x42 i 10x42 imaju višeslojno premazane leće koje minimiziraju refleksiju te garantiraju izvanrednu propusnost svjetla te prikazivanje neutralne boje objekata koji se promatraju.

Zahvaljujući posebno namještenim prizmama korisnici ovih dalekozora će uživati u izvanrednoj slici punoj detalja i visokoga kontrasta, čak i u uvjetima slabe svjetlosti. Dostupan u verzijama sa povećanjem od 8 ili 10 puta i objektivom promjera 42 milimetra, linija Minox BF dalekozora pruža svestranu pratnju. Korištenje modernih prizmi omogućilo je Minoxu da dimenzijama dalekozori linije BF ostanu vrlo vitki. Gumena presvlaka osigurava odličnu zaštitu od lošeg rukovanja te protiv prirodnih uvjeta, a grip koji pruža je siguran i ugodan. Tijelo dalekozora je izrađeno od aluminija za aeronautiku što garantira pouzdanu operaciju optičkih sistema te preciznost mehanike. Komponente dalekozora su zaštićene od vode i prašine inovativnom tehnologijom zatvaranja.

Ovi dalekozori mogu podnjeti pritisak od 0.3 Bara ili dubinu vode od 3 metra. Aeronautički aluminij tijela je trajno zaštićen od korozije sa dušikovim punjenjem koje također preventira od magljenja dalekozora prilikom ekstremnih fluktacija temperature. Vanjske linije Minox BF dalekozora su nastale suradnjom dizajnera iz Volkswagena.

Ovakva suradnja između dvije firme nije nova, već su i prije surađivali u dizajniranju dalekozora i teleskopa i kao takvi su osvojili više nagrada za dizajn. Sa povećanim izlaznim lećama te gumenim okularima dalekozori Minox BF su idealni za pojedince koji koriste naočale. Sada će i oni biti u mogućnosti iskoristiti puno vidno polje bez problema sa smanjenjem svjetlosti i rubne čistine slike.
Minox BF 8x42 i BF 10x42 se dostavljaju u paketu sa neoprenskom krpicom, gumenim štitnicima okulara te praktičnom torbicom. Ovi dalekozori su dostupni već sada preko specijaliziranih trgovaca po cijelom svijetu sa izrazito povoljnom cijenom, ispod 200 eura.

Za dodatne informacije o Minox BF 8x42 i BF 10x42 dalekozorima posjetite: www.minox.de
Zadnja izmjena Četvrtak, 19 Studeni 2015 14:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023