Predstavaljamo NiteSite Wolf

Napisao  Subota, 12 Prosinac 2015 06:04
NiteSite Wolf NiteSite Wolf

Znali smo da NiteSite Wolf i općenito NiteSite proizvode krasi epitet najpouzdanijih digitalnih adaptera za dnevne optike kod kojih je postotak kvarova i reklamacija zanemarivo mali, ali to je sada i potvrđeno. U dvije godine prodaje, najmanje kvarova su pokazali upravo ovi digitalni adapteri.
Najprodavaniji model u Hrvatskoj. WOLF, je nositelj te titule.

Podsjećamo, riječ je o digitalnom adapteru pomoću kojeg u samo jednoj minuti pretvarate vašu dnevnu optiku u noćnu.

Kada ga postavljate na ciljnik, to znači da nema upucavanja, jer je vaš dnevni ciljnik već upucan; nema straha od trzaja jer je riječ o vrlo otpornoj digitalnoj tehnologiji i konstrukciji koja amortizira povratni trzaj puške.

Pored navedenog, NiteSite je poznat po tome da ne kreira proizvod i nudi ga po niskoj cijeni a da potom konforno korištenje tog istog proizvoda od vas zahtjeva dodatne kupnje i troškove. NiteSite adapteri (Viper, Wolf i Eagle) dolaze sa apsolutno svim što Vam može zatrebati.

Tu je baterija velikog kapaciteta tako da radna autonomija ovih uređaja u velikoj mjeri nadizi autonomiju konkuretnih digitalnih uređaja kod kojih se kupci nerijetko odlučuju na kupnju dodatnih baterijskih paketa kako nebi morali stalno mijenjati baterijske uloške.

Tu su svi nosači koji Vam trebaju za postavljanje uređaja na dnevnu optiku, od držača modula IC osvjetljivača i ekrana do gumenog adaptera za digitalnu kameru i vaš okular optike.

U cijenu su uračunata i ne jedan već tri iznimno snažna integrirana IC osvjetljivača koja ovom adapteru daju tu snagu koja ga čini najprodavanijim digitalnim adapterom. S NiteSite adapterima Vam nikada neća pasti na pamet da kupujete dodatne IC osvjetjivače

U paketu su i svi kablovi koji Vam mogu zatrebati.

Tu su i filteri koji priječe odsjaj ekrana.

I ono što je možda najbitnije kada govorimo o WOLFU, domet mu je do 300 metara i tako udovoljava svim zahtjevima koji se pred ove uređaje postavljaju u našim lovištima.

Za  više podataka o Wolfu i drugim NiteSite proizvodima posjetite stranice distributera za RH, tvrtke Lapis Plus d.o.o. ili kliknite OVDJE ili ih pogledajte u živo u njihovoj  MALOPRODAJI (klikni za lokaciju).

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023