SWT nudi domišljato rješenje - Red Dot Combo RD5-GR i MAG3

Napisao  Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017 09:54

Predstavljamo vam još jedno domišljato rješenje koje nam nudi SWT za sve one koji često vole ići kako u pogonske lovove gdje se divljač brzo kreće na malim udaljenostima, a i situacije koje zahjevaju veće povećanje i ciljanje na većim udaljensotima.

Riječ je o kombinaciji RD-set kojeg u biti čine dva zasebna uređaja. SWTova već dokazana crvena točka iz RD serije, RD5-GR te optičko povećalo za oružje MAG3X.

RD5-GR je crvena točka za brzo pucanje. Već dokazana kao iznimno otporan i precizan optički instrument za lovačke kalibre velike izdržljivosti. RD5-GR nudi neutralno povećanje od 1X, točku u dvije boje (zelenoj i crvenoj) i regulaciju stupnja osvjetljenja točke.

Isporučuje se s nosačima koji osiguravaju odlično poravnjanje s drugim elementom ove kombinacije. Skrećemo pozornost da se ova crvena točka može kupiti zasebno, izvan ovdje prikazanog seta.

RD5 GR

MAG3X je optičko povećalo. Konstrukcija i elementi od kojeg je napravljeno jamče za SWT već standardno visoke performanse. Ono što je specifično za ovaj isntrument je da se isporučuje sa specijalnim preklopnim nosačima pomoću kojih MAG3X u sekundi prebacujete u bočni položaj i tako ga pomičete iz vidnog pravca ciljanja.


Tada gledate direktno i ciljate posredstvom same crvene točke RD5-GR. Preklopom MAG3X natrag u ležište dobivate ciljnik povećanja 3 puta. Nema upucavanja. Nema šarafljenja. Stvar je jednostavna, brza i iznimno učinkovita. Ako već imate SWTovu crvenu točku (npr. model RD5-FA) onda ne morate kupovati cijeli set jer će se MAG3X savršeno uklopiti s vašom postojećom crvenom točkom.

MAG3X 2

Za sve detalje i cijene, te još uvijek otvorenu mogućnost kupnje seta po promotivnoj cijeni (do dolaska prve pošiljke) posjetite stranice distributera, tvrtke Lapis Plus d.o.o. (www.lapis-plus.com)

Zadnja izmjena Ponedjeljak, 13 Ožujak 2017 10:47
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023