Učesnice prvog damskog lova osnivaju lovačku udrugu

Petak, 23 Veljača 2007 22:35
Ocijeni
(0 glasova)

VELIKA GORICA – Osnivačka sjednica prve ženske lovačke udruge održati će se u petak, 23. veljače 2007. u 20 h, u Velikoj Gorici.

Svi se još sjećamo kada je u listopadu 2006. godine održan prvi damski lov u Hrvatskoj. Naše dame, lovkinje, učesnice tog lova nastojeći još više afirmirati lov, lovstvo i lovni turizam u Hrvatskoj, odlučile su se za osnivanje prve ženske lovačke udruge....

VELIKA GORICA – Osniva se ženska lovačka udruga, osnivačka sjednica održati će se u petak, 23. veljače 2007. u 20 h, u Velikoj Gorici.

Svi se još sjećamo kada je u listopadu 2006. godine održan prvi damski lov u Hrvatskoj. Naše dame, lovkinje, učesnice tog lova nastojeći još više afirmirati lov, lovstvo i lovni turizam u Hrvatskoj, odlučile su se za osnivanje prve ženske lovačke udruge.

Kako su kasnije krenuli zajednički lovovi, tako se polako i rađala ideja o vlastitoj udruzi. Inicijatorice su kako doznajemo uvijek aktivne, Martina Špehar, Nikolina Krpan, Irena Jelić, Maja Čanjevac-Vlak…

Udruga bi u početku imala oko 15- tak članica, a bila bi registrirana u Sisačko - moslavačkoj županji, (Sisku ili Petrinji).

Od gostiju na osnivanju se očekuju: lovozakupnik Jagodić Nenad, Branko Miletić…

Pročitano 1989 puta Zadnja izmjena Četvrtak, 17 Rujan 2015 01:40
K2 Items