I žene love kapitalce

Ponedjeljak, 12 Listopad 2015 10:55
Ocijeni
(3 glasova)

Služba lovačkog saveza u Vermontu je objavila u utorak vijest da njihova država ima novog državnog rekordera u trofeji losa odstreljenog lukom i strijelom.

Drugoga listopada loviknja Tammy Miller je odstrelila giganta mužjaka losa prilikom lova sa lukom u pokrajini Northeast Kingdom. Masivna životinja težila je 422 kilograma te je imala strašne rogove širine 137 centimetara. Težinski je Tammin lako "nadjačao" prijašnjeg rekordera koji je težio 416 kilograma.

Tammy Miller koja je lovila sa svojim mužem Erikom, nazvala je ovaj doživljaj jedinstvenim te izjavila: "Pet tjedana teškog osmatranja omogučilo nam je lov u vrlo dobrom terenu sa puno tragova losa. Nakon samo nekoliko minuta lova u petak ujutro čuli smo lomljavu granja  nedaleko nas te se činilo da se los udaljava. Moj muž Erik je slomio nekoliko grana sa odbačenim rogovima te počeo rikati kako bi imitirao drugoga losa. Nakon petnaestak minuta  los se pojavio na samo 12 metara ispred nas te mi je omogučio dobar hitac.

Lov losa u Vermontu se dozvoljava odabirom lutrijom, a samo pola lovaca koji dobije dozvolu za lov uspije odstreliti losa. Vermont procjenjuje da se u njihovoj državi nalazi između tri tisuće i 5 tisuća losova.

Pročitano 3193 puta Zadnja izmjena Ponedjeljak, 12 Listopad 2015 19:16
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023