Novi (stari) predsjednici LU Oriovac, te LS Primorsko goranske i Sisačko moslovačke županije

Napisao/la  Subota, 24 Svibanj 2014 00:05

Novi (stari) predsjednici Lovačke udruge Oriovac, te Lovačkih saveza Primorsko goranske i Sisačko moslovačke županije. Na čelo LU Oriovac izabran je Mato Grgić, a predsjednici Lovačkih saveza (ostali su) redom Vlado Kireta i Josip Malnar.

Novi (stari) predsjednici Lovačke udruge Oriovac, te Lovačkih saveza Primorsko goranske i Sisačko moslovačke županije.

U prostorijama lovačkog doma Lovačke udruge Oriovac, lovne jedinice Prepelica jednoglasnom odlukom zastupnika skupštine za novog predsjednika na novi četverogodišnji mandat izabran je dosadašnji predsjednik LS Brodsko-posavske županije Mato Grgić.

mato-grgic

U Sisku je u subotu 17. svibnja održana je Izborna skupština Lovačkog saveza Sisačko-moslavačke županije. Već od samog početka skupština je imala pravi izborni naboj u svojem tijeku te je tako nekoliko puta predsjednik radnog predsjedništva morao oštro reagirati smirujući zastupnike. U raspravama po izvješćima predsjednik Kireta odgovarao je na mnogobrojna postavljena pitanja, a ista su usvojena većinom glasova. U izbornom dijelu skupštine istaknuta su dva kandidata: Vlado Kireta, dosadašnji predsjednik i Drago Matanović kao protukandidat. Tajnim glasanjem pobijedio je Vlado Kireta koji je tako ostao na čelu Lovačkog saveza Sisačko-moslavačke županije u svojem trećem mandatu.

Izborna-Sisak

U Opatiji je u nedjelju, 18. svibnja održana je Izborna skupština Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije. Iznesena izvješća o radu prihvaćena su jednoglasno. Josip Malnar predložen je kao jedini kandidat za predsjednika te je jednoglasnom odlukom, nakon iznošenja plana rada u narednom mandatu, izabran za predsjednika gotovo 3500 lovaca Lovačkog saveza Primorsko-goranske županije.

Izborna-PGZ

HLS