LD Srnjak Volavje i odjel Lovstva i zaštite prirode aktivno surađuju

Napisao/la  Nedjelja, 25 Svibanj 2014 00:08

LD "Srnjak" Volavje potpisalo ugovor o suradnji s Veleučilištem u Karlovcu i na taj način formaliziralo višegodišnju suradnju s ovom visokoškolskom ustanovom. Predmet ovog Ugovora je razvijanje trajnije poslovne suradnje u nastavnom i stručno-znanstvenom području.

L.D. „Srnjak“ Volavje potpisalo je krajem travnja ugovor o poslovnoj suradnji s Veleučilište u Karlovcu te na taj način formaliziralo višegodišnju suradnju s ovom visokoškolskom ustanovom. 

Predmet ovog Ugovora je razvijanje trajnije poslovne suradnje u nastavnom i stručno-znanstvenom području. Ovaj oblik suradnje u budućnosti bi se trebao realizirati  kroz održavanje terenske nastave i realizaciju stručne prakse studenata stručnog Studija lovstvo i zaštita prirode u lovištu br. I/116 „Bukovica-Močvarski breg“ kojim gospodari L.D. „Srnjak“ Volavje.

Osim toga cilj suradnje je i osmišljavanje i provedba samostalnih i zajedničkih stručno-znanstvenih projekata, organizacija stručnih predavanja i seminara te korištenje prostora i opreme u edukativne i istraživačke svrhe. 

U ime Veleučilišta u Karlovcu Ugovor je potpisao dekan dr.sc. Branko Wasserbauer, prof.v.š., a u ime lovačkog društva predsjednik društva, dr.sc. Krunoslav Pintur, prof.v.š., ujedno i pročelnik Odjela lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu.

Potpisivanje ovog Ugovora veliko je priznanje lovačkom društvu za dosadašnji rad i rezultate u gospodarenju lovištem „Bukovica-Močvarski breg“, koje se nalazi na području grada Jastrebarskog.

Jaska.com, 22.05.