Neobičan sudar u Švedskoj

Napisao/la  Petak, 01 Kolovoz 2014 00:09

Šveđanina koji se sudario s gravidnom ženkom losa dočekalo je malo iznenađenje. Šveđanin Jesper Modin, zaslijepljen suncem, naletio je na ženku losa koja je stajala na sredini ceste. Udarivši u vjetrobransko staklo, odletjela preko krova, a vozač je ostao prekriven staklom i iznutricama. Izašao je iz auta misleći da je i on ozlijeđen...

 Šveđanina koji se sudario s gravidnom ženkom losa dočekalo je malo iznenađenje.

Šveđanin Jesper Modin, zaslijepljen sunca, naletio je na ženku losa koja je stajala na sredini ceste. Udarivši u vjetrobransko staklo, odletjela preko krova, a vozač je ostao prekriven staklom i iznutricama. Izašao je iz auta misleći da je i on ozlijeđen međutim izvukao se samo s jednom ogrebotinom.

Svedska-nalet na losicu (2)

Ženka losa nije preživjela sudar, a mladi (25) Šveđanin uspio je otegliti Volvo u vlastitu garažu što je potrajalo sat i pol.

Priča i ne bi bila toliko neobična za Švedsku da vozač nije krenuo izvaditi neke stvari iz prednjeg pretinca i na podu automobila uzgledao – živo mladuče!

Svedska-nalet na losicu (3)

U trenutku sudara ženkin sadržaj utrobe ispraznio se u auto, zajedno s nerođenim mladunčetom. Vozač ga nije bio primjetio - što zbog šoka i što zbog neurednog (blago rečeno) stanja unutrašnjosti automobila.

Po otkiću Šveđanin je nazvao policiju, koja je pozvala veterinara. Mladunče je uspavano jer ne bi preživjelo bez svoje majke.

The Local
Zadnja izmjena Petak, 01 Kolovoz 2014 22:02