Sačmarice ispod 1000 eura

Napisala  Nedjelja, 18 Listopad 2015 21:58

U današnje vrijeme kalibar 12 je najčešći. Omjer bokerica i hamerless pušaka svakim danom sve više odlazi prema bokericama. Ako želite novu pušku, sa garancijom, da je sva sjajna i lijepa ali neželite potrošiti puno novaca ova lista je za vas.

Ovo je lista novih sačmarica ispod 1000 Eura.

Baikal
Baikal puške su bile subvencionirane od strane Rusije, pa su kao takve dobile bazičan finiš sa drvenim dijelovima koji izgledaju kao napravljeni od paleta. Međutim, performanse ovih pušaka su daleko bolje nego što bi itko rekao u odnosu na izgled, a danas postoje već i Baikal sačmarice sa orahovim kundacima i atraktivnog su izgleda. Ove puške su jake, ne teške, vrlo pouzdane te imaju kvalitetno kromirane cijevi. Za cijenu odprilike 600 eura možete dobiti pušku, bokericu ili hamerless, sa jednim okidačem, ejektorima, autokočnicom i multi čokovima u kalibru 12, 20 ili 28. Dostupne duljine cijevi su 66 ili 72 centimetra.Na Baikal pušku se možete pouzdati za dugi niz godina. Ovo je dobro izrađena, nekomplicirana puška.

Zabala
Ove su sačmarice bile vrlo bazične, ali u posljednjih nekoliko godina kvaliteta i završna obrada su se popravile te je dostupan veći broj modela.
Kvaliteta se značajno poboljšala u posljednjih nekoliko godina. Izrađene čvrsto, ove su puške teže od suparnika, ali dolaze u više opcija. Zabala BerriLux hamerless cijenom se kreće od 700 do 900 eura. Među bokericama, model Torro, izvrsnoga izgleda te obično dramatičnih boja na glavi se također nalazi u istom cjenovnom rangu kao i BerriLux.

Lanber
Ova kompanija je svoju reputaciju stekla na bazi konvencionalnih i pouzdanih pušaka vrlo dostupnih cijena. U posljednje vrijeme Lanber je poboljšao kvalitetu te dekoraciju bez da je podigao cijene svojih pušaka, što je vjerojatno razlog efektivnije proizvodnje.
Lanber Field Deluxe se cijenom kreće oko 850 Eura. Za tu cjenu dobivate sačmaricu duljine cijevi 71 ili 76 centimerara, multičokove, kromirane cijevi, jedan obarač sa mogučnosti izbora vatri te automatsku kočnicu. Alternativno, za istu cijenu, ljubitelji kalibra 20 mogu dobiti pušku Lanber 20 Field izrađenu od vrlo lagane legure aluminija.

Fabarm
Ovdje Fabarm Elos-A-Field stvara intrigantni spoj konvencionalnog i najmodernije tehnologije.
Fabarm Elos A Field sačmarica izrazito dobro podnosi pucanje sa čeličnom sačmom. Međutim, iako je izrađena pod najmodernijom tehnologijom, ova sačmarica je konzervativnog izgleda i malo tradicionalnijeg stila. U ovome slučaju nema ejektore, ali je vrlo visoke kvalitete kao što se poznaje od Fabarma. Ako se potrudite, ovu pušku možete naći ispod 1000 Eura, vrlo dobra kupnja.

Huglu
Ako vam se sviđa ideja nečega čvrstoga i pouzdanoga kao što je Baikal, ali želite mlo više elegancije, onda morate razmisliti o puškama Turske kompanije Huglu
Trenutačni njihovi modeli su Huglu 103De i 103Fe, poznate po svojoj maloj težini. Jedan obarač sa mogučnosću izbora i multičokovi su standard. Zatvarač je jednostavan i vrlo dobro promišljen. Huglu sačmarice imaju ejektore, a duljine cijevi su od 66 do 76 ccentimetara. Cijela je puška pouzdana i sigurna za mnoge godine korištenja. Cijene se kreću od 700 do 900 eura.


 

Zaključak
Ovo su samo neke od sačmarica ispod 1000 Eura, naravno ima ih još. Hatsan poluautomatska sačmarica je unutar ove cijene, a Franchi proizvodi modele raptor i Inertia za odprilike tu cijenu. Pumperice se mogu naći po vrlo niskim cijenama, kao na primjer, Benelli Super Nova. Ali to nisu sačmarice primjerene lovu po nama i stoga nisu završile među odabranima.

Zadnja izmjena Nedjelja, 18 Listopad 2015 22:43
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023