VUKA predstavilo projekt foto-praćenja risa

Napisao  Ponedjeljak, 10 Listopad 2011 19:31

Nastavnici i studenti Studija lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu sudjelovali na simpoziju „Contemporary trends in tourism and hospitality“ u Novom Sadu.vuka-simpzij-ris.jpg

Od 29. rujna do 01. listopada nastavnici i studenti Studija lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu predvođeni pročelnikom Krunoslavom Pinturom, dr. vet. med., posjetili su Novi Sad te sudjelovali na simpoziju „Contemporary trends in tourism and hospitality“.

U sklopu navedenog simpozija, asistent Vedran Slijepčević predstavio je projekt: „Monitoring populacije euroazijskog risa u Gorskom kotaru putem fotozamki“ koji Veleučilište provodi u suradnji s Državnim zavodom za zaštitu prirode te se osvrnuo na turistički potencijal takvih znanstvenih istraživanja.

vuka-simpzij-ris.jpg

Nastavnici i studenti Studija lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu sudjelovali na simpoziju „Contemporary trends in tourism and hospitality“ u Novom Sadu.

Od 29. rujna do 01. listopada nastavnici i studenti Studija lovstva i zaštite prirode Veleučilišta u Karlovcu predvođeni pročelnikom Krunoslavom Pinturom, dr. vet. med., posjetili su Novi Sad te sudjelovali na simpoziju „Contemporary trends in tourism and hospitality“. U sklopu navedenog simpozija, asistent Vedran Slijepčević predstavio je projekt: „Monitoring populacije euroazijskog risa u Gorskom kotaru putem fotozamki“ koji Veleučilište provodi u suradnji s Državnim zavodom za zaštitu prirode te se osvrnuo na turistički potencijal takvih znanstvenih istraživanja. 
Studenti Studija lovstva i zaštite prirode Branislav Koljaja i Kristijan Pavković sudjelovali su na sekciji „Lovni turizam“ te radionici organiziranoj radi upoznavanja studenata s različitim programima i mogućnostima razmjene studenata u Europi i svijetu. 
Slobodno vrijeme između simozijskih izlaganja iskorišteno je za posjet i razgledavanje Sajma lova, ribolova i turizma – LORIST, koji se odvijao usporedno s navedenim simopizijem. 

Izvor: www.vuka.hr   7.10.2011
Zadnja izmjena Srijeda, 22 Veljača 2012 13:58
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023