Namibija - puno lova za malo novaca!

Napisao  Subota, 20 Srpanj 2013 10:57

Domaći lovci, Mladen i Ivan, upravo su se vratili iz Namibije. Lovili su 5 dana u lovištu Omalanga Safaris na na istočnoj granici Nacionalnog parka Etosha.

namibia-7-2013-mladen-ivan_3
Ovaj put je bio planiran s namjerom da se ne probije budžet od 3 000 Eur po lovcu uključujući avionske karte. Uspjelo se! Lovili su 5 dana 1:1 i odstrijelili  po 10 grla netrofejne divljači..., iako neki Oryx-i zaslužuju i medalje, te ostali u planiranom budžetu. Ovo je bio test, a sada slijede prave akcije za lovce koji žele loviti puno divljači za malo novca..., u Africi naravno.

Domaći lovci, Mladen i Ivan, upravo su se vratili iz Namibije. Lovili su 5 dana u lovištu Omalanga Safaris na na istočnoj granici Nacionalnog parka Etosha. Ovaj put je bio planiran s namjerom da se ne probije budžet od 3 000 Eur po lovcu uključujući avionske karte. Uspjeli smo! javljaju nam iz lovne agencije AGROGROM LOV iz Samobora.

Lovili su 5 dana 1:1 i odstrijelili  po 10 grla netrofejne divljači..., iako neki Oryx-i zaslužuju i medalje, te ostali u planiranom budžetu.

Ovo je bio test, a sada slijede prave akcije za lovce koji žele loviti puno divljači za malo novca..., u Africi naravno.

Komentar lovca Mladena: 

Od mojeg prvog safarija prošlo je 3 godine, a cijelo vrijeme sanjao sam da se vratim u tu predivnu zemlju, lovišta i ponovim jedinstveni užitak lova. Ovo je pravi „bingo“ u ova teška vremena! Od 13 hitaca odstrijelio sam 10 životinja: 3 oryxa, 3 warthoga, 2 gnua, 1 blesboka i 1 springboka. Nalovio sam se „kao veliki“ u odličnom lovištu s puno divljači !  Hvala dečkima iz AGL- a na odličnoj organizaciji a posebno na rješavanju namibijske vize u zadnji čas! 

Dok objavljujemo ovaj članak, jučer je u Namibiju stigla nova grupa lovaca, trenutno je u Namibiji godišnje doba "zima" ako se to tako može nazvati zato i stavljamo tu riječ pod navodnike, riječ je o ugodnih 20- tak stupnjeva C, suhog vremena, za ljude s Europskog kontinetnta vrlo ugodne mikroklime.

Zadnja izmjena Subota, 20 Srpanj 2013 11:18