Digiskoping iz nove perspektive: Swarovski optik PA-i5 adapter za iPhone 5/5s

Napisao/la  Nedjelja, 16 Veljača 2014 23:00

Teleskopi i dvogledi firme Swarovski optik od sada mogu raditi u harmoniji s iPhoneom i to zahvaljujući PA-i5 adapteru za iPhone 5/5s.

Time optike za daljinska promatranja postaju telefoto zoom objektiv predstavljajući digiskoping svim korisnicima kroz novu perspektivu što je praktično bilo da se promatra divljač, lovi ili jednostavno uživa u slobodnom vremenu.

PA-i5 adapter dozvoljava široj grupi korisnika da sa potpunom kompatibilnošću opreme naprave vrhunske snimke i videa koje se mogu brzo i lako podjeliti s prijateljima.

Teleskop ili dvogled, adapter i iPhone čine profesionalni komad foto opreme koji je istovremeno lagan za nošenje i jednostavan za korištenje.

Proces nameštanja je brz i lak – samo pričvrstite adapter na odabranu školjku okulara. Odgovarajući priključni prstenovi za adapter su dostupni za razne Swarovski optik teleskope i dvoglede. Ako je prsten sa adaptera skinut nakon digiskopinga, postojeći aluminijumski ram postaje neka vrsta futrole, elegantan, vrhunski, i robustan zaštitnik vašeg iPhonea pri svakodnevnoj upotrebi. Možete ga jednostavno odložiti u vaše džepove bez bojazni da ćete izgrebati ili oštetiti sadržaj koji nosite u njima.

Adapter je kompatibilan za iPhone 5/5s i slijedeće dvoglede i teleskope Swarovski optik: EL Companion, EL linija (32, 42, 50), nova SLC linija (42, 56), EL Range, ATX/STX, ATS/STS, and ATM/STM.

Sve operativne mogućnosti iPhonea su dostupne dok se koristi adapter, a tu je i specijalno dizajnirani  remen koji osigurava vaš iPhone pri rukovanju.

Adapter će biti u ponudi kod specijaliziranih trgovina od ožujka 2014.

 

Lovac.info prema Swarovski optik news
Zadnja izmjena Ponedjeljak, 11 Travanj 2016 19:45
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023