Redring - jedini personalizirani optički ciljnik na svijetu

Napisao/la  Utorak, 18 Veljača 2014 00:22

Blaser je postao distributer švedskog ciljnika za sačmarice Redring. 

Redring je izumio P-O Östergren koji je poznat među strijelcima i lovcima diljem Skandinavije i radio je kao instruktor streljaštva za Švedske i Norveške nacionalne streljačke timove. Zadnjih 25 godina P-O je vodio svoju vlastitu lovačku i streljačku školu. Do danas, više od 30 000 lovaca i strijelaca su pristupili i prošli završne ispite pod P-O-ovim nadzorom.

Danas je njegova ideja postala svjetski proizvod – dizajniran, razvijen i proizveden u Švedskoj bez kompromisa. Objedinjuje tri patenta – jedinstveni spot-metering za svijetlo, kvačenja za apsorpciju trzaja i prsten koji daje strijelcu savršeno ciljnanje i indicira kada je sigurno pucati a kada nije. Rezultat je veća preciznost, više zabave i bolji lov.

redring sight 2Redring je jedini personalizirani optički ciljnik na svijetu. Savršeno izbalansiran sa jedinstvenim niskim kvačenjem, daje superiorno ciljanje. Dizajniran je za montažu ispod i iznad sačmarica i polu-automatskih sačmarica, i spreman je za akciju odmah po postavljanju (nema potrebe za kalibracijom).

Redring omogućuje pucanje s oba oka otvorena, bez obzira na to koje je oko dominantno. Princip otvorenih očiju poboljšava percepciju situacije i pomaže strijelcu da brže identificira svoju metu. Udaljenost oka od ciljnika je nebitna. Budući da Redring nema paralakse ono što strijelac vidi u ringu jednako je slici mete, a Redring samo pomaže strijelcu dobiti pravilnu početnu sliku za svaki pogodak.

Patentirani spot-metering očitava nivo svjetlosti na području mete i trenutačno prilagođava intenzitet jedinstvenog crvenog prstena koji se vidi na ciljniku. Bez obzira na pozadinsko svijetlo, crveni prsten izgleda savršeno na meti.

Patentirani dizajn crvenog prstena - veličina crvenog prstena na meti odgovara dijametru/rasipu na 20 metara. Osvjetljenje prstena automatski se prilagođava svjetlosnim uvjetima u okolini. Prsten ujedno i poboljšava broj pogodaka i smanjuje rizik ranjavanja divljači na minimum.

Niska montaža sa patentiranom apsorpcijom trzaja omogućuje Redringu montiranje direktno na rebra puške. Ciljnik je odmah spreman za uporabu - nije potrebno raditi nikakve preinake na puški, niti ciljnik ima zamjetan utjecaj na njen balans. Redring dolazi sa kvačenjima za apsorpciju trzaja za puške s rebrima koja variraju od 5 do 11.5mm.

 

Redring garantira ispravno funkcioniranje bez defekata u materijalu i izradi pod normalnim lovačkim i streljačkim uvjetima 5 godina nakon datuma kupnje. Ako se pojavi defekt koji je pokriven garancijom unutar tog perioda, Redring će popraviti ili zamijeniti proizvod.

Tehnički podaci

Baterija: AAAA 1.5V, Približno 300 satiRedring® se automatski gasi nakon  4 sata
Težina: 134 g bez kvačenja,192 g sa kvačenjem
Duljina: 134 mm, sa kvačenjem
Širina: 44 mm
Visina: 45.7 mm, od čega je 33 mm iznad rebra
Materijal: Anodizirani aluminij

Redring se može spojiti na računalo putem USB-a. Možete registrirati svoj ciljnik tako da primate obavijesti o budućim nadogradnjama za softver ciljnika. Isto tako možete uređivati napredne postavke. Za uputstva i preuzimanje potrebnog softvera, posjetite ovaj link.

Lovac.info
Zadnja izmjena Četvrtak, 07 Travanj 2016 16:54
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023