Bezgranična savršenost: Nova EL linija od Swarovskog

Napisao  Četvrtak, 20 Kolovoz 2015 12:32

Revolucionarne optičke performanse, izvrsni ergonomski dizajn, savršena funkcionalnost samo su neke od karakteristika novih EL dvogleda. Lansiranje EL dvogleda na tržište od strane tvrtke Swarovski 1999. godine označio je veliku prekretnicu u dalekometnim optikama.

Ovo remek dijelo sada je dodatno poboljšano slijedeći intenzivan razvoj, što je rezultiralo stvaranjem najbolje EL obitelji ikada, inovativi i savršenog dizajna do najsitnijih detalja. Kristalno čisti optički dijelovi koje omogućuje SWAROVISION tehnologija i jedinstveni ergonomski dizajn, uključujući i prevlaku za bolje držanje, sada su pojačani sa novim savršeno usklađenim FieldPro pakiranjem, koje nudi neviđenu razinu udobnosti tijekom lova.

Nova EL obitelj bit će dostupna od rujna 2015. godine  kod specijaliziranih trgovaca i online na WWW.SWAROVSKIOPTIK.COM.

Savršene dalekometne optike

Kada idete u lova, morate biti u mogućnosti vidjeti sve što se oko vas nalazi. Čak i najsitniji detalji važni su kako bi svoju dobro metu vidjeli. Svaka vrsta terena predstavlja drugačiji izazov za lovca. Sa svojim savršenim ergonomskim dizajnom i neusporedivim karakteristikama, EL dvogledi omogućit će vam da prevladate sve prepreke sa odličnim prikazom boja. Novo FieldPro pakiranje pomaže u tom pogledu tako što su dvogledi udobni i jednostavni za korištenje, bilo da se radi o rekreativnom ili dugom lovačkom boravku u prirodi. Ova najnovija generacija El dvogleda od Swarovskog spaja buduće orijentirane tehnologije s majstorskom izradom čime je nastavljena ponosna tradicija EL dvogleda.

Savršeno upotpunjivanje – novo FieldPro pakiranje

Novo FieldPro pakiranje omogućilo je Swarovskom unaprijediti EL obitelj u pogledu udobnosti i funkcionalnosti. Novi rotirajući priključak za remen s kablom savršeno se prilagođava svakom pokretu. Bajunetna kvaka omogućuje vam da stanete i prebacite remen za nošenje i ostali pribor vrlo brzo i fleksibilno. Sa jednostavnim okretom dugmeta možete brzo i nečujno prilagoditi remen za nošenje na pravu duljinu. Leće objektiva uklopljene su u cijelokupni dizajn i također su čvrsto pričvršćene na dvogled zahvaljujući inovativnom sustavu za povezivanje. Kotač za fokusiranje također se lako koristi zahvaljujući mekšem, potpuno obloženom i protuklizajućem dizajnu. Nova funkcija zaključavanja prilagodbe dioptrije osigurava da vaše osobne postavke nije moguće mijenjati.

Sjajna inovativnost – dokazana Swarovski tehnologijom

Biti u stanju prepoznati važne detalje, ključ je viziranja mete. Zahvaljujući ravnim terenskim lećama, HD optike, visokokvalitetnim premazima i savršenom udaljenošću oka od okulara, SWAROVISION tehnologija osigurava kristalno čistu s vjernim bojama sliku bez ometanja boje na rubnim dijelovima slike i detalja, drugim riječima osigurava se visoki kontrast, prirodna slika  s oštrim konturama. EL dvogledi također uspješno kombiniraju najveće moguće vidno polje s oštrinom slike od ruba do ruba za savršene optičke performanse. To ne samo da omogućuje pogodnosti promatrača, nego je također ključan faktor kod brzog mijenjanja situacije gledanja i uvijetima sa slabim svjetlosnim osvjetljenjem. Mehanizam za odvojeno prilagođavanje okulara nudi najbolju optičku kvalitetu za svakoga.

Ergonomija i dizajn: praktičan i elegantan

Naša želja je da osiguramo svaki detalj EL dvogleda za gledanje sa iznimno ugodnim iskustvom. To također postižemo sa legendarnim EL uvijenim dijelom za hvat koji je originalni dizajn Swarovskog, što je impresivno s obzirom na udobnost koju pruža, čak i kada se koristi dulje vrijeme. EL uvijeni hvat omogućuje promatranje s čvršćim prijanjanjem i korištenje dvogled bez napora u svekoj situaciji, čak i ako se drži samo jednom rukom. Kotač za fokusiranje koji je neklizajući i čvrst, također je prikladan za svakoga. Sa manje od pola okreta kotača omogućena je promjena gotovo svih udaljenosti koje su važne za uspješan lov. Mehanizam djeluje s istom točnošću čak i u najtežim vremenskim uvijetima. Obnovljen dizajn fokusiran je na nove aspekte i poboljšava funkcionalnost u smislu svakodnevne upotrebe.

EL 32 – dvogled sa iznimnim osvjetljenjem

Ovaj mali dvogled EL 32 dostupan je sa uvećanjima od 8X i 10X. Savršeno pristaje u rukama i idealan je izbor gdje su veličina i težina važni čimbenici. Ovaj dvogled ističe se sa najvišim ocjenama za optičke dijelove i osvjetljenje, kao i izvanrednim vidnim poljem od 141 m/120 m.

EL 42 – impresivan, višenamjenski dvogled

EL 42 dvogled kombinira veličinu, težinu i optičke performanse kako bi se dobio savršen proizvod, što ga čini idealnim za korištenje u raznim lovnim situacijama. Ovaj svestrani dvogled odličan je za rukovanje i spreman je za uporabu tijekom dana ili sumraka. Dvogled je dostupan s uvećanjima od 8.5x i 10x.

Zadnja izmjena Četvrtak, 20 Kolovoz 2015 13:53
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023