Leica Ultravid dvogledi - pouzdana pratnja!

Napisao  Četvrtak, 03 Rujan 2015 16:18

Leica razvija svoje produkte iz dana u dan i orijentira se na potrebe i želje lovaca. Sa modelima Ultravid 8x32HD-Plus i Ultravid 10x32HD-Plus tvrtka iz Wetzlara

kompletirala je HD-Plus seriju dalekozora. Na izboru su dalekozori povećanja 8 puta sa boljim pregledom i mirnijom slikom ili dalekozor sa 10 puta povećanjem, koji nam daleko približava.

Oba dalekozora, Ultravid 8x32Hd-Plus i 10x32HD-Plus vrlo su kompaktne građe i rade besprijekorno. Zahvaljujući HT prizmama tvrtke Schott i posebno premazanim lećama daju iznimno oštru, kontrastnu sliku. Oba modela su svjetlosno jaka, a njihova pouzdanost i fleksibilnost će vam biti korisna za sve oblike lova.

Svi Leica produkti imaju jedno zajedničko  spajaju inovativnu optiku i jednostavno rukovanje sa bezvremenskim dizajnom. Leica sve komponente izrađuje iz kvalitetnih materijala i time garantiraju bezkompromisnu funkciju u svim ekstremnim uvjetima na koje možemo naići. Leće su premazane AquaDura premazom koja odbija vodu i prljavštinu i time povećava učinkovitost optika. Leica cilja na najveću kvalitetu, pa tako nakon stroge kontrole proizvodi idu na tržište.

Saznajte više o Leica produktima i informirajte se kod svojeg Leica trgovca ili preko web stranice: www.leica-hunting.com
Zadnja izmjena Četvrtak, 03 Rujan 2015 16:31
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023