Lovno-kinološka manifestacija „Strmec 2014"

Napisao/la  Petak, 05 Rujan 2014 00:40
Ocijeni
(0 glasova)

Hrvatski klub njemačkih lovnih terijera, podružnica „Zagreb“, a u nadležnosti Hrvatskog kinološkog saveza, organizira lovno-kinološku manifestaciju „Strmec 2014“ – IPO i ocjenu oblika za njemačke lovne terijere.

Manifestacija će se održati 28. rujna u lovištu LD „Jastreb“ Strmec, Sveta Nedelja.

Suci su Goran Dejanović i Stjepan Račić sa liste sudaca HKS-a. Voditelj manifestacije je Marijan Španović.

Psi koji sudjeluju na manifestaciji moraju posjedovati rodovnicu priznatu od FCI, biti cijepljeni protiv bjesnoće i označeni mikročipom u skladu sa zakonom. Na manifestaciji ne mogu sudjelovati kastrirani, sterilizirani i bolesni psi, kao i ženke u tjeranju. Organizator pored redovitih isprava, dodjeljuje i posebne klupske „Potvrde“, svim psima koji polože ispit prirođenih osobina i budu za oblik pozitivno ocjenjeni.

Naknada za ispit prirođenih osobina iznosi 200,00 kuna, a za ocjenu oblika 50,00 kuna, s tim da članovi HKLNJLT imaju 50% popusta na prije navedene iznose. Za nastalu štetu koju eventualno počini pas odgovoran je vlasnik psa.

Rok prijave do 15. rujna ili do popune prijava. Broj pasa koji mogu sudjelovati na manifestaciji je 10,odnosno po 5 pasa u dvije ispitne skupine.

Prijave i informacije kod pročelnika podružnice „Zagreb“ Mario Milešević, na mobilni telefon: 00385 (0)98 256 285, ili e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srdačnu dobrodošlicu i dobre rezultate, žele Vam  članice i članovi Hrvatskog kuba njemačkih lovnih terijera!

KHNJLT
Pročitano 1853 puta
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023