Baschieri & Pellagri MG2 Mythos streljivo

Napisao/la  Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2016 22:54

Specijalne kolekcije Baschieri & Pellagri sačmenog streljiva su ekskluzivni proizvodi, koji se izrađuju od posebno izabranih komponenata, kojima se daje izrazita pažnja detaljima te su to proizvodi na kojima se provode detaljni balistički testovi

Sve to zajedno garantira konstantno, nezaboravno te uzbudljivo streljivo za lovce koji žele loviti najboljim mogućim streljivom.

Ove godine je firma iz Bologne na sajmu HIT predstavila novu liniju streljiva nastalu kao derivat modernizacije i kombinacije dvije starije linije streljiva: MG2 te Mythos linija, kako bi proizveli sasvim novu liniju streljiva: MG2 Mythos. Jedna od glavnih značajki ovoga novoga streljiva je nedvojbeno visoka brzina streljiva, zahvaljujući korištenju baruta MG2.

Posebna niklana olovna sačma pruža odlične i guste posipe visoke energije. Kod streljiva MG2 Mythos, sa plastičnim čepom sa šest krilaca koji je vodonepropustan, posipi su izrazito koncentrirani te garantiraju smrtonosne pogotke i na većim udaljenostima.

Osim sa plastičnim čepovima, u kalibrima 12 i 20, MG2 Mythos postojati će i sa filcanim čepovima. Ovo streljivo imati će malo širi posip. Odličan izbor za lov na kraćim i srednjim udaljenostima.

Baschieri & Pellagri MG2 Mythos linija streljiva je najmodernija patrona dizajnirana kako bi vam pružila najbolje performanse u različitim klimatskim uvjetima te za lov različitih tipova divljači, sve to pod utjecajem najviših kvalitativnih standarda.

Zadnja izmjena Srijeda, 24 Kolovoz 2016 15:32
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023