Splitska „DOBRA KOB“ pustila u prodaju, prva u dalmacji, vrhunsko streljivo za lov na sitne divljači „PEGORARO“

Napisao  Petak, 08 Rujan 2017 09:32

Splitska prodavaonica lovačkog oružja, streljiva i opreme za lov i boravak u prirodi DOBRA KOB prva je plasirala na hrvatskom lovačkom tržištu sačmeni metak PEGORARO. 

Sačmeni metak PEGORARO istaknutog talijanskog konstruktora i proizvođača Cesarea Pegorara, čiji je prednik još prije više od pola stoljeća započeo sa proizvodnjom u Italiji.

capreolus vrhunsko streljivo03


Tijekom vremena, loveći sa PEGORAROM sitnu dlakavu i pernatu divljač dalmatinski,ali i ostali lovci i lovkinje, proslavili su ovo vrhunsko streljivo , koje je , bez obzira na nešto višu cijenu, pronašlo mjesto u njihovim pušćanim cijevima.

Zagriženi šljukari rado pucaju sa PEGORAROM , na raspolaganju im je veoma bogat odabir gramaže sačme i barutnog punjenja.

Patrone su napunjene s toliko kvalitetnih sastojaka, posebno se to odnosi na čudotvoran Bofors barut, da lovcu ne preostaje gađanje s pretjecanjem na određenoj daljini u gustišu , u borovoj i hrastovoj šumi, gdje šumska kraljica lako pronalazi svoje omiljeno obitavalište.

capreolus vrhunsko streljivo01

Ono što posebno odlikuje PEGORARO metak je plastična čahura visoke razine kvalitete, ukusno dizajnirana sa mesinganim dijelom čahure od 27 mm, koji joj daje čvrstoću i sigurnost.

Prekaljeni lovci na zečeve , fazane i jarebice , koji u opasaču stalno drže PEGORARO streljivo tvrde da u svojem lovačkom stažu nisu nikad bolje prolazili u lovu.A , bogme, lovili su sa svim patronama koje se mogu naći na tržištu.

PEGORARO ih nije nikad iznevjerio, bilo da je zima, kiša ili snijeg, bez obzira na vrijeme i temperaturu!

 

ZA SVE DALJE INFORMACIJE IZV0LITE NAS KONTAKTIRATI:


Dobra kob d.o.o., 21.000 Split, Klovićeva 13.,

  • telefon : 021780357 ,
  • mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


POSJETITE NAŠU WEB STRANICU I UĆI ĆETE SA GUŠTOM U EUROPSKU KUĆU LOVAČKOG ORUŽJA, STRELJIVA I LOVAČKE OPREME.
U SVIJET SUPER MODERNE ODJEĆE I OBUČE SVJETSKIH PROIZVOĐAČA ,LOVAČKE OPTIKE I DRUGIH PRATEĆIH ZA LOVCE I LOVKINJE ZNAČAJNIH DIJELOVA ZA UGODAN, SIGURAN I KVALITETAN LOV ILI JOŠ BOLJE – POSJETITE NAS OSOBNO U SPLITU!

Zadnja izmjena Petak, 08 Rujan 2017 10:35
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023