Safari u Namibiji, od 04. do 13.07.2014

Napisao/la  Četvrtak, 08 Svibanj 2014 00:02

Namibija je jedna od najomiljenijih lovnih destinacija europskih lovaca u Africi iz više razloga. Povezanost sa redovnim zračnim linijama Frankfurt - Windhoek omogućuje jednostavno putovanje, a stranci – turisti, u ovoj su zemlji dobrodošli i mogu se osjećati sigurno. Loviti se može dvadesetak vrsta lovne divljači, a lovi se osmatranjem iz  terenskog automobila, šuljanjem i dočekom.

Komunicirati se može na njemačkom ili engleskom jeziku, a nisu obvezatna ni posebna cjepiva. Stoga je Namibia idealna zemlja za safari početnika kao i za iskusne safari lovce. 

Farma Aurora u vlasništvu obitelji Schubert smještena je oko 80 km sjeveroistočno od Windhoeka u regiji Otjozondjuba. Ova se regija ubraja među najbogatija područja po broju divljači i prirodne ispaše u Namibiji. Velike su razlike u terenu od promjenjljivih savana i stepa, do gustog buša i brežuljaka. Njihovo detaljno poznavanje lokalne flore i faune zasigurno će vas impresionirati.

Loviti se može dvadesetak vrsta lovne divljači, a lovi se osmatranjem iz  terenskog automobila, šuljanjem i dočekom. Dobro opremljena farma gospodari sa više od 40.000 ha vlastitog terena i još toliko ha lovišta u koncesiji. Za vrijeme vašeg boravka ponudit će vam boravak u jednom od 3 bungalova i izvrsnu domaću kuhinju.  

FOTOGALERIJA AURORA

Izaberite neki od paušalnih lovnih paketa ili sami odredite Vašu lovnu divljač.

 Priključite se našoj lovnoj grupi i ostvarite “last minute” booking pogodnosti !!!

Sve informacije možete dobiti na web stranici agencije Adria Hunt, na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na brojeve telefona 051/854 415 ili 098 368 705.

logo veci umjetni

Lovac.info

 

Zadnja izmjena Nedjelja, 24 Svibanj 2015 18:32