Sig Sauer streljivo

Napisala  Srijeda, 18 Studeni 2015 18:59

Sig Sauer je dodao streljivo u kalibru .38 Super+P u svoju V-Crown i SIG f m j liniju proizvoda

U oba se slučaja radi o zrnima težine 8.1 grama, početne brzine 380 metara u sekundi. Zrno u liniji V-Crown je šupljega vrha, a drugo je zrno pune košuljice. Predsjednik divizije za streljivo Sig Sauer Dan Powers izjavio je: „Sa dolaskom streljiva u kalibru 38Super +P sada napokon proizvodimo streljivo u svim kalibrima koji postoje u SIG Sauer pištoljima. Sig FMJ je dizajnirano da bi pasalo svojem bratu Sig V-Crown streljivu sa otvorenom košuljicom. Timo smo željeli postići da strijelci imaju streljivo za vježbu, te odgovarajuće streljivo za upotrebu.“

Sig v-Crown streljivo punjeno je sa zrnom otvorene košuljice i kavernom za pouzdanu i jednoličnu ekspanziju, uz naravno, vrlo dobro termalno djelovanje. Mesing čahure su premazane da bi zaštita od korozije bila dobra te da bi sa punjenjem i extrakcijom čahura bilo pouzdano u samopunjećim pištoljima.

Sig FMJ premium streljivo za mete također je punjeno u solidnim čahurama od mesinga, a pouzdano zrno pune košuljice ostaje nepromijenjeno nakon udara. Pouzdane kapisle te barut koji izgara do kraja se koriste za smanjenje onečišćenja cijevi tw pouzdanu funkciju pištolja nakon puno hitaca.

Za više informacija posjetitw www.sigsauer.com
Zadnja izmjena Srijeda, 18 Studeni 2015 22:04
K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023