Eley Hawk Zenith, najnovije lovačko sačmeno streljivo

Napisao/la  Srijeda, 15 Lipanj 2016 07:27
Eley Hawk Zenith Eley Hawk Zenith

Pobakrivanje sačme olakšava izlaz same iz cijevi. Smanjivanjem broja deformiranih kuglica smanjujemo broj kuglica koja odlaze od mete, te time povećavamo broj onih koje će pogoditi metu. Time osiguravamo etično i brzo usmrćivanje naše lovine

Novo Eley Hawk Zenith streljivo biti će dostupno u raznim promjerima sačme i težine punjenja čime će pokrivati cijelu paletu lovne divljači, od prepelice do fazana zimi.

Eley Hawk Zenith sačmeno streljivo dostupno je u promjerima sačme 2.7mm, 3mm te 3,1 milimetar, a dostupne težine punjenja su 30, 32 i 36 grama. Ovo streljivo pokretano je PSB barutom koji proizvodi izrazito ravnomjereno izgaranje. Ovime će samo streljivo pružiti sigurnost strijelcu da zna da će svaki metak djelovati na isti način.

Brzine Eley Hawk Zenith streljiva su na 2.5 metara od usta cijevi id 410 do 420 metara u sekundi. Ove visoke početne brzine postignute su pravilnim pouzdanim izgorijevanjem baruta, ali bez obzira na brzinu, streljivo i dalje pruža konstantne i guste posipe.

Pobakrena sačma promjera je kojega piše te pravilnog okruglog oblika, bez iznimaka. Eley kompanija već više od 20 godina nudi sačmeno streljivo sa bakrenom sačmom, ali linija Zenith je nova faza razvoja duge povijesti proizvodnje sačmenog streljiva.

K2 Items

PROMOCIJE

K18i 2 350x250px CRO
lovac camo corner2
fanzoj-lovac-info.jpg
lovac kuhada reklama banner veliki2023